Sevgiiss Nursotu canım hiç canını sıkma. Hormon değelerin normaldi senin. Her ay yumurtlama olmayabilir . Bence geçen ayı unut reglden sonra 13 14. Gün doktora git. Ben öyle yaptım yumurtlama var dedi sende git için rahatlar yumurtladığını görürsün ☺️
Sevgiiss Nursotu evet canım her ay olmayabilir çok aklına kalırsa 12-13-14. Günler git bu ay doktor görür yumurtalarını
Sevgiiss Nursotu adetle beraber ben ortalama bir gün söyledim adetin ilk gününü 1. Gün say 12 13 14 bu günlerde git muhtemelen çatlmaya yakın yumurtan olacaktır
Nursotu Sevgiiss ya gittim geçenlerde bir hafta olmamıştır yumurtlaman başlamamış daha demişti demekki bu ay olmadı
Nursotu Sevgiiss benim bugün adetimin 7 . Günü dün ve bugün akıntım var acaba yumurtlama hemen olabilir mi ya
Sevgiiss Nursotu görürsün canım geçen ay yumurtam büyümüş fazla büyümüş kist olmuş. Adetle gitti. Yumurtlama görememiştim bu ay 14. Gün gittim hala pik yoktu 15 mm yumurtan var dedi 1 hafta içinde çatlar . Seninde öyle olur
Nursotu Sevgiiss daha bugün bitti adetim ama dünden beri sanki çok değil ama Akıntı var bu ay çok düşünmüyorum yapmayı ya beni strese sokuyor😊
Sevgiiss Nursotu anladım canım bilemiyorum ki benim 12. Gün oldu yumurtlama akıntım, sonra 18. Gün tekrar oldu 20. Gün çatladı ona baksam yanılırdım