Mucize-1 Esra1999 vallahi canım normal olursa bilmiyorum ama genel anestezi düşünüyorum ben belimde omurilikte ameliyatım olduğu için ama normal olursada neden olmasın onuda isterim🥰
meryinthemood Esra1999 ay ben de ütü yapmaya üşeniyorum. hazır ara tatil gelmişken evdeyim sonra okul başlayacak izne çıkınca geç olur diye düşünüyorum bu hafta ütüleyeceğim inşallah💙 küçük küçük kıyafetleri nasıl ütüleyeceğim bilemiyorum🤦♀️🤦♀️
Esra1999 Kızlar bide sizde mide yanmasından dolayı öksürük tutuyorum helede uzanırken mide yandığı zaman başlayan o öksürük ölücem sanıyom
Sekesek Bende 31. Haftadayım ve şuan sol bacağım ve kolum çok kötü kasılıp uyuşma oldu Sizde de oluyor mu
Esra1999 Sekesek yok bende olmuyo kasılma falan ama uyuşma var belki magnezyum eksikliği başlamıştır sizde
Nesizade05 Mucize-1 ama bizim gibi değil dimi mesela benim 3 saniye de bir hıçkırıyor arası uzun sürmüyor yani sizinki de öyle mi
Baharata Esra1999 30+1 olduk son bi haftadır çok ağırlaştığımı hissediyorum geçen bıçak batar gibi ağrılar girdi belim çok ağrıyor sanki dayak yemiş gibi çok halsizim işe gitmek çok zoruma gidiyor
Esra1999 Baharata ayy Allah yardımcınız olsun kaçıncı haftada izne çıkıcaksınız valla çok zor ben bi odayı temizlerken yoruluyorum sizi düşünemiyorum
Happy-melek1997 Esra1999 aynen öyle birde benim kuyruk sokumu ansızın sancı ağrı giriyor o beni çok zorluyor olsun bakalım sağlıcakla gelsinlerde yeter 🤲🏻🥰
Baharata Esra1999 37 haftada ayrılıcam maalesef hamileyken çalışmak çok zormuş ilk hamileliğimde çalışmıyordum.
Esra1999 Baharata aynen valla baya zordur eminim inşallah kazasız belasız yavrunuzu kucağınıza alırsınız 🌹
Esra1999 Selcantvsn evet 😂 benim iç karnım pek yok ondan biraz daha net hissedebiliyorum iç karnınız büyükse hissetmeye bilir bazı anneler benim karnım resmen harita oldu çatlaklardan ne kullandıysam fayda etmedi