Cigdm725 Esra1999 o büyük tuvalet gelmesi gibi olan şey ayağınızı sıcak tutun üşüdüğünde de yapar sıcak tuttuğunuz da yaşamazsınız ben Bi ara çorap giymedim öyle yalın ayak gezdim aynı oldu ne biçim sancı oldu hemen sıcak şeyler giydim nası birden düzeldi
Esra1999 Cigdm725 ama şöyle bişey var ayağım varya patik çorap giydiğimde sanki ateşe basmışım nasıl yanıyo giyemiyorum çorap falan hararet basıyo hemen
Damyavuz Esra1999 32+1’deyim. Biraz yorulduğum zaman karnım hemen sertleşiyor 😞 gün içinde 20 kere filan oluyor dinlendiğim zaman geçiyor.
Esra1999 Damyavuz yaa sertleşmesi normal mi peki o haftalarda bide yorulmamak mümkün değilki iş güç bitmiyo bu haftalarda
Esra1999 Baharata aynen valla baya zordur eminim inşallah kazasız belasız yavrunuzu kucağınıza alırsınız 🌹
Esra1999 Selcantvsn evet 😂 benim iç karnım pek yok ondan biraz daha net hissedebiliyorum iç karnınız büyükse hissetmeye bilir bazı anneler benim karnım resmen harita oldu çatlaklardan ne kullandıysam fayda etmedi
Damyavuz Esra1999 düzenli olursa birde kasıklarda ağrı başlarsa doktora giderim hemen. Daha önce 10 saat doğum sancısı çektim. Ama doğuramadım orası ayrı 🤣