Esra1999 Havvabektas öyle deme kız çok oturaklı kızım bar de benimki gibi kuduruk olsa napıcan gece 3 sefer yemek için kaldırdı beni geçen eşim sarılmıştı eli karnımda bi tekme attı adam uyukudan sıçradı ayy bi güldüm😅
Mucize-1 Esra1999 ay evet bazen maslalah baya iyi vuruyorlar benim eşimde korktu bende gülmekten yarıldım vallahi korkuttu diyor🥰ne yapio diyor içim bir tuhaf oldu diyor adam
Havvabektas Esra1999 maşallah keşke bizimki de öyle hareketli olsa bazen çok korkuyorum dedim ya korkudan defalarca hastaneye gittim doktor diyor gunde 10 defa haraket ederse sorun yok
Esra1999 Mucize-1 aynen ya benim eşimde diyo tekme atınca çok farklı his oluyo duygulanıyor garibim bilmiyo bizim anamız ağlıyo bazen 😂😂
Esra1999 Doğum için hazırlık yaptınız mu eksik bişey varmı çantalar hazırmı mesela ayy çok soru sordum 😂😂
Mucize-1 Esra1999 ben diyorum biriniz sevinçten tekme atıyor biriniz hissediyorsunuz seviniyorsunuz olan bana oluyor benim canım yanıyor diom🤣
Esra1999 Mucize-1 ben bütün kıyafetleri bs yıkadım hepsini ütüleme kaldı hiç sevmem ütü yapmayı üşeniyorum😂 pijama takımı falan alıcam kendime süt sağma pompası alıcam göğüs kremi bide hasta bezi falan alıcam bebeğin herşeyi tamm
Esra1999 Havvabektas aynen ama belki sizin Bebiş kilo almıştır alan daraldığı zaman hareketleri azalıyormuş
meryinthemood Esra1999 sancı dediğiniz nedir acaba benim karnımda bazen kasılmalar oluyor bebek toplanır gibi ama düzenli değil🐥
Esra1999 meryinthemood yalancı sancı diyorlar böyle belime ağrı giriyo hem adet sancısına benziyo hemde afedersiniz büyük abdest gelir ağrı olur ya öyle bi ağrı oluyor bende
Mucize-1 Esra1999 benim biberon ve Emzik kaldı kendime ve bebesine herseyin aldım şükür rabbim hepimizi sağlıklı ve kucağımıza sapa sağlam almamızı nasip etsin insalalh🥰😘❤️
meryinthemood Esra1999 ay ben de ütü yapmaya üşeniyorum. hazır ara tatil gelmişken evdeyim sonra okul başlayacak izne çıkınca geç olur diye düşünüyorum bu hafta ütüleyeceğim inşallah💙 küçük küçük kıyafetleri nasıl ütüleyeceğim bilemiyorum🤦♀️🤦♀️
Cigdm725 Esra1999 o büyük tuvalet gelmesi gibi olan şey ayağınızı sıcak tutun üşüdüğünde de yapar sıcak tuttuğunuz da yaşamazsınız ben Bi ara çorap giymedim öyle yalın ayak gezdim aynı oldu ne biçim sancı oldu hemen sıcak şeyler giydim nası birden düzeldi
Mucize-1 Esra1999 vallahi canım normal olursa bilmiyorum ama genel anestezi düşünüyorum ben belimde omurilikte ameliyatım olduğu için ama normal olursada neden olmasın onuda isterim🥰