nuurrceren BilgecyLn system hastanesinin çaprazında oturuyoruz hemen😂 şuan 37+2’yiz. eda hanımı duymuştum hep, ama bu saatten sonra ona gidebilir miyim bilmem geç oldu çünkü 🙈😅
BilgecyLn nuurrceren yakınlarda gidecek olsam sorardım ama benim kontrole sen doğurursun muhtemelen 😂
feridelevent_08 Morkalpannesi 2 Aralıkta transferim var katil hücre tedavisinde o prograf adlı ilaç kullanılacakmış sadece öyle dediler.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen 🥺 son embriyom içimde fırtınalar kopuyor çok korkuyorum Buda kimyasal olucak yada tutmicak diye 😢
Morkalpannesi feridelevent_08 evet bende kullandım kalp atışında bırakıyorsun kuzum inşallah herşey çok güzel olsun dualarım seninle 🤍
nuurrceren Bebekk38 39+2’den selamlar 🥹 ilk kızım 41.haftada gelmişti, benim kızlar kırkları deviriyor galiba 😂
aybuke__ Bebekk38 yaa maşallah sağlıkla büyüsün bende ibrahim demir e gitmek istiyorum 12hafta olcak tam cumartesi günü cinsiyeti söylüyor mu o haftalarda
nuurrceren Bebekk38 ya daha yeni giriyorum buraya 🥹 ben de doğum yaptım, 39+6’da.😍 nasıl oldu doğumunuz 🩷
Sila_38 Melek38_ Bende rakip turana gidiyordum yarın şehir hastanesine gidecez. Rakip turan çok iyi çok ilgili