Morkalpannesi feridelevent_08 Allah yardımcınız olsun umudunuzu hiç bir şekilde kaybetmeyin prograf isimli ilaç verecektir bu katil hücre öldürücü tedavi de verilen ilaç banada verdi dediğim gibi inşallah bu sefer olacaktır ben inanıyorum Allahım çabalarımızı boş çıkarmasın 🥹🤍🤲🏼
BilgecyLn Defnenes ilk doğumumu da system hastanesinde yapmıştım temizlik ilgi alaka çok iyi o zaman farklı bir doktora gidiyordum bu sefer de yine bildiğim hastaneye gitmek istedim çok memnunum tavsiye ederim kesinlikle
nuurrceren BilgecyLn system hastanesinin çaprazında oturuyoruz hemen😂 şuan 37+2’yiz. eda hanımı duymuştum hep, ama bu saatten sonra ona gidebilir miyim bilmem geç oldu çünkü 🙈😅
nuurrceren Bebekk38 evet bugün de 37+2’yiz🥲 en son 12 kasımda şehir hastanesine kontrole gittim, yarına da randevum var bakalım 🥹
BilgecyLn nuurrceren yakınlarda gidecek olsam sorardım ama benim kontrole sen doğurursun muhtemelen 😂
feridelevent_08 Morkalpannesi 2 Aralıkta transferim var katil hücre tedavisinde o prograf adlı ilaç kullanılacakmış sadece öyle dediler.. Dualarınızı esirgemeyin lütfen 🥺 son embriyom içimde fırtınalar kopuyor çok korkuyorum Buda kimyasal olucak yada tutmicak diye 😢
Morkalpannesi feridelevent_08 evet bende kullandım kalp atışında bırakıyorsun kuzum inşallah herşey çok güzel olsun dualarım seninle 🤍
nuurrceren Bebekk38 39+2’den selamlar 🥹 ilk kızım 41.haftada gelmişti, benim kızlar kırkları deviriyor galiba 😂