Gizemnur1111 Pharmgirl benim belirtim şikayetim yok belki sizinkinden düşüktür o yüzdendir ilaçlar bulantı halsizlik yapıyor ama işte başka bi tavsiyede bulundu mu size doktor
Ftrhn Pharmgirl ben de idrar enfeksiyonu çıktı kasıklarım ağrıyor. Umarım kötü bir şey yoktur sadece enfeksiyondandır diye umut ediyorum
Donaldvetomris Gizemnur1111 bol bol su iç ve var ise evde kuvetin doldur içine otur dedi doktorum bana
Tomucuk12 Gizemnur1111 cnm piyeloseptyl antıseptık antıbıyotık deıl onu bırak bence doktorunla konusup herkes onu tolere edemıyor antıbıyotık veya monorol ıcebılırsın. Maalsef enfeksıyon onemlı ve ılacsız gecmıyor ben cok sorun yasasım hafta. Kac
Gizemnur1111 Tomucuk12 13. Haftadayım evet gerçekten çok kötü bi ilaç günde 4 kez hem de ama ben 2 kez anca kullanabiliyorum napcam bilmiyorum
turkan403 Gizemnur1111 yoğurt hakiki köy yoğurdu olucak onun suyunu sabahları aç karnına için yok ben acile gitim size yazdığı hapın adı ne acaba antibiyotik veriyodu özelde doktorum bana antibiyotik tedavisi geciriyo aslında
Tomucuk12 Gizemnur1111 ben dırek bırakmıstım ürologa gıttım hatta bunu tolere edemessın dedı . Ya gece ıc yada doktrdan degıstırmesını ıste cnm
turkan403 Gizemnur1111 ay aynisi benimki de 🤦idrardan sonra akıntınıniz sapsarı oluyo mu bu ilaçtan sonra benm öyle oldu sanki
Gizemnur1111 Tomucuk12 değiştirmesini isteyeceğim bi daha ki kontrolde şikayetlerimi söyleyeceğim bakalım