Semakantar Gizemnur1111 beninde geçen ay çıktı doktor sadece boolll su önerdi ilaca baslamayalim dedi bende hic belirti yoktu rutin tahlilde çikti oyle zaten iciyordum biraz daha arttirdum suyu simdi tahlil yaltirdim tamamen bitmis enfeksyon canim su tuketimi cok önemli
Gizemnur1111 Semakantar evet bende de yoktu belirti rutin testlerde çıktı aynı şekilde inşallah benim de hemen geçer teşekkür ederim
Hayalimilay İlaç olarak değil ama gebe okulundaki ebe pamuklu iç çamaşırına her gün 1 damla nioli yağı damlatmayı tavsiye etmişti.Bi araştırın isterseniz.
turkan403 Gizemnur1111 ay aynisi benimki de 🤦idrardan sonra akıntınıniz sapsarı oluyo mu bu ilaçtan sonra benm öyle oldu sanki
turkan403 Gizemnur1111 inşallah geçer ya her gebelimde geçiriyorum bunu 🤧baydı artık crp de çok yüksek cikiyo benim sizn crp bakıldı mi
Gizemnur1111 turkan403 hayır bakılmadı rutin testlerde enfeksiyon çıktığını söyledi sadece yüksek düşük bilmiyorum o an sormak aklıma gelmedi
turkan403 Gizemnur1111 hm anladım ben acilde bakıldı doktorda verdiğim teste yüksek değildi inşallah bu ilaç işe yarar 🤲
ikibaloglanannesi İlk gebeligimde de bu hamileleğimde de enfeksiyonum var. Doktorum toz vermişti bize
Tontonunannesi Gizemnur1111 bana tek iyi gelen şey sirkeli şu içmek ve sirkeli su ile taharet almak oldu onun dışında ne yaptıysam geçmedi hiçbir ilaç yaramadı
ikibaloglanannesi Gizemnur1111 hayır ne yazık ki oğlumda geçmedi doğurunca gecmisti benim. Şu an ikinciye hamileyim bunda da geçmedi doğurduktan sonra enfeksiyon geçiyor bende.