Serrabade 33+2yim bende 2. Gebelik ve sezaryen olduğu için 35 te konuşuruz demişti. Çarşamba günü randevum var bakalım tarih vericek mi
Esra_nurr 9 ocak görünüyor ama ben o tarihi hiç istemiyorum 😕 inşallah o tarihte olmaz biraz önce yada sonra gelir
SKarabey ssevilmommy bugün 38+5 haftalık olduk normalde 9 günüm var ama yarın ki doktor kontrolümden sonra netleşecek herşey, çok heyecanlıyım🥹
Serapp7481 Biz bugün tam 40 olduk ama hanımefendi gelmiyor ,doktorumla konuştuğumuDa hep son tarih 8 kasımdı ama gelmedi sonuna kadar normali bekledim ama ,pazartesi sezeryanle gelcek büyük ihtimal bi türlü açılmam olmuyor çünkü
kaderakgun1 tugce0909tm Serapp7481 ilk doğumda 43. Haftaya kadar beklenir benim yeğenim 43 ün ortasında normal doğdu
Havva6134 ssevilmommy bende 34+2 37 haftaya ayarla kendini dedi bugün gittim doktora yani 3 hafta sonra bir sıkıntı olmaz sa erken gelmez se Allah’ın izniyle gününe gider inşallah 🙏
BenimBalBidigim Hanımlar bişey sorabilir miyim Ben özele gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama haftada iki muayeneye bir ödeme yapıyorum nst ye ayrıca ödeme yapıyorum 3 güne bir girdikçe.. Ben mi çok abartıyorum para işini ..??
mommyaa BenimBalBidigim ay evet beni de iki haftada bir çağırdı bayağı ödeme yapıyorum her gidişimde kontrol süresi geçmiş oluyor çünkü 14 günde bir
Svnc91 BenimBalBidigim bende öyle veriyorum . Her nst girdiğimde 🤦🏼♀️ muayene için de iki hafta da bir veriyorum .
arcmom Yarın 39 hafta oluyoruz. Gelmezse 21/22 Kasım yatış yaparız dedi doktorum. Hepimizin az kalmış sağlıkla güzellikle gelsinler ❤️❤️🧿
tugce0909tm Zeyneponur33 ilk doğum mu acaba 38+3 de sezeryan oluyor mu bebek önde mi gidiyor yoksa gününde mi