Svnc91 BenimBalBidigim bende öyle veriyorum . Her nst girdiğimde 🤦🏼♀️ muayene için de iki hafta da bir veriyorum .
Gamzeeadnx 1Kelebek1 aaaa uygun gördümü inşallah benimki de uygun görür 38+0 15 aralık oluyor. bende 12 12 olsun istiyorum 37+4 oluyor o günü
Sabikhadji ssevilmommy 35+3um Doktora 13 kasim gidicem 10 aralik soyleniwdi amma daha erkene yazdirmak istiyorum gorelim bakalim bende regl olmadan hamile kaldigim icin ultrasonla beliliyoruz hamileligimin kac hafta olmasiini programa gore 35 haftalik
Cems01 Mltmknn itiraf etmek gerekirse ben de korkuyorum 🤣 doğum şekliniz belli mi? Bizim henüz netleşmedi önce suni deneyeceğiz ama kilosu fazla, hiç sancım da çıkmıyor sezaryenle sonlanacak diye düşünüyoruz 😅
Gamzeeadnx ssevilmommy bana 36 da belli olur ediydi net bilet demedi 32 nst gittim şimdi yine gıtcem salı 33 nst
Cems01 Elfakcy benim de aynı şekilde, ptesi yatış yapıp suni ile deneyeceğiz ama bebiş kilolu doktorumun pek ümidi yok sezaryenle sonlanacak gibi duruyor, hem korkuyorum hem heyecanlıyım 🥹🥹
Gamzeeadnx Mlsaa99 erken galiba bende sordum 36 da belli olacak aralık olacak 12 12 istiyorum ama o zaman 37+4 oluyor ne der bilmiyorum 21 12 olsa 38+6 🥲 12 12 olurmu ki neder
1Kelebek1 Gamzeeadnx şuan 32+5 olduk sizin kaç oldu? Doktorum olur bi sorunda olmaz dedi salı günü gidicem tekrar sorucam kesinleştirecez ama olumlu baktı yani bi aksilik olmazsa inşallah