Mejsa vilanelle benim göğüslerde hassasiyet şişlik olmuştu farkında değildim o zaman ama bir iki de baş dönmesi yaşamıştım meğer oda gebeliktenmiş bir de ben zaten her regl öncesi göğüste şişlik hassasiyet karın bölgesinde şişlik yaşadığım için hamileliğe yormamıştım ama regl belirtileri gibi olabiliyor gebelik de
Gamze_gamze vilanelle Canım hemen belli olmuyor en erken iki gün kala filan belli oluyor. Bendeki en büyük belirtisi adet olacakmışım gibi sancılarım vardı ve inanılmaz ayaklarım üşümüştü. Göğüslerimde ağrı vardı dokunamıyordum bile ve bulduğum yerde uyumak istiyordum
mom1012 vilanelle onu ben de düşündüm ama biraz yorucu olacak onu düşünerek takip ederek kendine bir ay zaman tanı düşünmemeye çalış. Vücudun hissedermiş öyle okudum.. o yüzden bu ay hiç düşünmemeye çalıştım , bedenimi dinledim sadece akıntı artışını
Dorukmerve vilanelle benimde adetime 5 gün vardı tesadüf kadın doguma gittim ilaç vermeden beta bakalım dedi betam 14 çıktı 2 gün sonrada 24 çıktı salı günü bidaha gidecegim betama bakılcak bakalım arttımı şuan beklemediyim
Gizem1504 vilanelle bnmde bat 17 yada 18 ama mide bulantım kasık ağrım akıntım var beklemeliyim hayal kırıklığı olursa üzülürüm
-Cansu- vilanelle yaaa aynı zamanlarız 🤗 benim de adetime 4 gün var bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. İki üç gündür bel ağrım var benim de
1998Saadet Kızlar reglime 2 gün kaldı test yapsam mı beklesem mi sizce gene olup olmadığımı çok merak ediyorum ilk gebelik
Hedmer65 1998Saadet yani hamilesin n, 25 mIU/ml’den fazla olması pozitif sonuç yani hamilelik göstergesi
Uniicorn Hedmer65 inşallah öylesinizdir benim betam negatif bu gün yarın regl olurum beklemedeyim bakalım nasip