anneeolmkkk vilanelle benimde adetime 4 gün var yaklaşık 1 haftadır midem çok yanıyor acaba belirti mi
pinar_5 Kızlar reglime 10 gün var bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım ve teste göre yumurtlama öncesi de dahil yumurtlama günleri ve sonrasını değerlendirdik. Yumurtlama sonrası sağ kasığımda batma oldu bi iki gün şiddetli oldu afedersiniz tuvaletimi bile zar zor yaptım. Şiddeti azaldı ama yine o batmayı hissediyorum üstünden bi haftaya yakın zaman geçti. Bugün de bel ağrısı var o kadar ki yani ne tarafa dönersem döneyim rahat edemiyorum o kadar ağrıyor. Bu gebelik belirtisi olabilir mi acaba? Aklımı delircem artık 🤣
Hedmer65 pinar_5 inşallah öyledir bendede var bu belirltirler. Çok heyecanlı bir durum rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah
pinar_5 Hedmer65 inşallah ya, göğüslerimde bir şey yok şu an bi de zaten normal regl dönemlerinde de ben hiç göğüs ağrısı çekmiyorum yıllardır prolaktin hormonum da normal halbuki bilemedim valla bekleyip görcez
Papatyam--01 Benim gibi vücudunuzu iyi tanıyorsanız diğer aydan farklı olduğunu hemen anlarsınız hanımlar kasıklarım ağrıdı benım sonra, halsizlik gereksiz bir sinir, aniden ateş basma en önemlisi bel ağrısı. Gögüs hassasiyetı bende sonradan oldu.
ezgickm Sedef-0131 evet tarihler tahmini yumurtlama tarihi tutmuş olma ihtimali var canım ben 3.5 haftalık öğrendim tahmini yumurtlama ve ilişki üzerinden 10 gün geçmişti pozitif çıktı
ezgickm Sedef-0131 onu tam bilmiyorum ama ayıptır söylemesi bende ilk ilişkide hamile kaldım ister istemez rabbim herkese nasip etsin
vilanelle Post çok büyümüş 🤗 kızlar bence de herkesin hamilelik belirtisi farklı ama benim ilk boş gebeliğimde göğüslerim aşırı büyümüştü ve acıyodu ve bunda böyle bir şey yok muhtemelen değilimdir
vilanelle Sedef-0131 tarihler uyuyor sanki yumurtlama günlerine, hamilelik olabilir kimse inanmamıştı ama ben de yumurtladığım zamanları bebek tutunması falan hissetmiştim:) bat ne zaman acaba
Sedef-0131 vilanelle 9 gün var bata perşembe kadın doğuma başka bir sebepten randevum vardı o zaman belli olur mu acaba