Hellgirls Sedef-0131 hayırlısı olsun çok sevindim benim regle 7 gün var siz kaç gün kala test yaptırdınız
Hedmer65 Sedef-0131 ayy çok sevindim 🥰🥰Rabbim isteyene nasip etsin sağ Salim kucağına al inşallah benimde yarın adet günüm ama test yapmak istiyorum sence yapayım mı ?
Lagaliballah Hellgirls benimde 5 gün kaldi zor tutuyorum yapmamak için ne zanan yapsam bende acaba testi
Sedef-0131 Hellgirls çok teşekkür ederim aslında ben çok erken öğrendim planlı olduğu için adete 1 hafta kala test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim sağlık ocağına değerim 2.30 çıktı aile hekimi gebelik görünmüyor dedi benimde için rahat etmedi perşembe hastaneye gittim acilde kan verdim değerim 55.24 gebelik sonucun pozitif dedi doktor henüz yok yeni adetim geçmeden öğrendim ben normal adet tarihim yarın bu hafta içi tekrardan doktora gidecem
Hellgirls Lagaliballah yumurtlamam 10kasımdı 9,10,11 değerlendirdik ertesi günü sol kasık ağrım oluştu 3 gün devam etti iştahim bi arttı gibi belirtidir bunlar diye gidip kan verdim acilden betahcg baktırdım sizde baktırabilirsiniz bence
Hellgirls Sedef-0131 ayy benimde regle 1 hafta var hatta 8 gün dayanamadım gittim test verdim hcg 2,39 çıktı 0.00 tarzi cıkmadı ve hala zaman var inşallah yükselir
Sedef-0131 Hellgirls olma ihtimali çok yüksek değerin yükselmesi için bekle 5 gün sonra tekrar kan ver canım 🙏🏻 hayırlısı olsun ☺️
2418 vilanelle bulantı hemen olmaz benim 8 haftalıkken basladı ama bilemem tabi psikolojik de olaabilir gönlünüzce olsun
Lagaliballah 2418 valla benim bulantim 1 hafta önce başladi daha gebe oldumu bugün ögrendim kisiden kisiye degişir belirtiler
Bett2206 Reglime 1 hafta 10 gün varken baş dönmelerim ve unutkanlıklarım oluyordu hafif saflaşmıştım😂regl ağrısı gibi ağrılarım olmuştu göğüslerde de ağrı vardı
Sedef-0131 Hedmer65 çok teşekkür ederim 🙏🏻 bence yaptır geç bile kalmışsın ben dayanamadım 1 hafta önceden başlamıştım yapmaya 😂
Bett2206 Dmrumrnns hassaslık vardı her reglimde olur benim o yüzden regl olucam sandım hala devam ediyor baya hassas göğüslerim ve büyüdü baya zaten büyüktü🥹
Hedmer65 Sedef-0131 bu gün yaptım bir çizgi tam belirginken bi diğeri ise çok az görünüyor Acaba pozitif mi
Hellgirls Lagaliballah hayırlı olsun 🤍 dün 2,39 çıktı 7 gün bar regle bakalım perşembe günü tekrar kan vereceğim ama bugun adet olacakmısım gibi kasıklarım ağrıdı bilmiyorum 🤷🏼♀️ ne olacak