iremarsln37 Oap_12 bende öyle şuan 29 haftalığım kontrol için hep lütfi kırdar a gittim. Ama doğum süreci Sıkıntıysa son ay zeynep kamile gidebilirim uzak diye gitmedim ilk ayda gitmiştim
Oap_12 iremarsln37 Zeynep Kamil muayeneleri çok iyi, hele bazı dr.lar şeker gibi. Ama doğum nasıl bilmiyorum. 3. Sezaryen diye kapsamlı bir hastane olsun istiyorum. Ama çok uzak . Kurtköyden gitmek vs.
Oap_12 iremarsln37 Zeynep Kamil 39da alıyor, tabi sıkıntı yoksa. Bu cuma gün verilir. Haftaya artık bakalım.
iremarsln37 Oap_12 anladiim hayırlısı olsun lütfen beni unutmayın orda doğum yaparsanız tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim :(
Oap_12 iremarsln37 cuma günü oraya da giderim, ve inşallah yazarım. Hakkımızda hayırlısı. Aslında bir nevi şans. Kime ne denk gelirse. Allah iyilerle karşılaştırsın
Nananan iremarsln37 ben orda normal doğum yaptım ikinciye hamileyim yine orda yapacağım doğum katında tek yasak servis katında yasak değil ama doğum katinda oradaki telden eşini yada istediğin kişiyi arayabilirsin
Nananan Oap_12 Zeynep kamilde sezeryan belden uyuşturma varmış sanırım orda doğum yapmış bir kadınla konuşmuştum öyle söyledi eğer öyleyse sezeryan olsam orda yapardım
Nananan Oap_12 ilk doğumda eşim yoktu o yüzden bilmiyorum 😢 ama eğer olursa çok iyi olur ikinciye hamileyim eşimden başka gelecek kimsem yok ama kimse olmazsa eşleri alıyorlar diye okumuştum burdaki postlarda