Eda75 Mavili1480 seni üzmek istemem canım ama sanki yavaş artıyor evet artış var doktoruna attınmı sonucunu ne dedi
Mavili1480 Eda75 Mesaj atıyorum sürekli canım iyi olduğunu söylüyor başka bir durum olsa bence söylerdi güveniyorum doktoruma 🤲
Mavili1480 Eda75 Yıprattı canım 2 günde bir diyor ama ben pazartesi vermek istiyorum çarşamba zaten randevum var 😔
Eda75 Mavili1480 beni yanlış anlama canım doktor değilim Doktor’un daha iyi bilir tabiki bi sıkıntı olsa derdi sana
Eda75 Mavili1480 bencede öyle yap çünkü zor bi süreç ben 4 kere kan verdim inan daha kan gelmiyordu damardan
Mavili1480 Eda75 Yok canım tabiki anlamam bende doktora soruyorum sağolsun 1 saate cevap veriyor o iyi diyorsa bencede iyidir ilk kontrolde bile hiç olumsuz konuşmadı o zaman 32 çıkmıştı değerim
Mavili1480 Eda75 Benim 4 oldu canım kolllarım acıyor pazartesi vericem artık zaten iki kat artışa göre 1000 leri bulması lazım çarşambada görür vajinal de olsa inşallah 🤲
Eda75 Mavili1480 bende çarşamba gidicem 5 buçuk haftalık oluyorum ozaman bebeğimi görürmüyüm bilmiyorum ama inşallah görünür
Mavili1480 Eda75 Senin gözükür canım değerin güzel belki benimde bir anda artar artık regl gecikmemin 2.günü ☺