GirlandBoy_Mom Mavili1480 evet doğru canım bende 5+1 im doktora gittiğimde de 4+3 gösteriyodu uygulama doktorda söyledi 4+3 sün diye
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Canım bende kan verdim 157 den 449 olmuş doktorum gayet iyi artık kan verme cuma gel kese için dedi cumaya ertelendi ☺
Gamzeeeek Yektek22 benim 15 ekim 1 hafta önce test yaptım pozitif çıktı kan verdim gebe oldugumu öğrendim adetimde. Bir gün once
GirlandBoy_Mom Mavili1480 olsun en azından sağlıklı ya zaten çabuk geçiyor zaman ben unutmuştum çarşamba gidiceğimi hatırladım sayende😅😅
GirlandBoy_Mom Mavili1480 bende 4 kere verdim ya en sonucuda 6 tıp kan aldılar ve kanım kalmadı sanki üşüyorum devamlı
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Benim kollarım acıyor canım sağdan verdim bir kere morardı hep soldan verdim 🥲
GirlandBoy_Mom Mavili1480 benim kollarım zaten mosmor olmuştu bi tane hemşire vardı sağlıkocağında kan gelsin diye iğneyi derine derine batırıyodu sonra mosmor oldu kolum 2 haftaya anca geçti
anneeolmkkk Benimde 15 ekim hala adet olmadım ama maalesef 3 günlük gecikmede kanda negatif çıktı yarın tekrar vereceğim hala umudum var🥺