gune_bakan1 Arzuyn açıkçası hiçbir fikrim yok benim. Haberlerde bile hastane ismi geçmiyor araştırıp buldum ben zannımca hastane kendini kurtaracak olan bizim gibi içine kurt düşenlere olacak
Arzuyn gune_bakan1 haberin bir tanesinde zaten yazıyor Memorial olduğu hastane güçlü hastane bildiğim kadarıyla yani sorumluluğu üzerinden atıyor her şekilde siz de mi yabancısınız buraya
gune_bakan1 Arzuyn hastane yönetimiyle bu konu konuşulabilir mi sizce belki bu haberden sonra kendilerine çekidüzen verirler
Arzuyn gune_bakan1 biz müdürünü bir şekilde tanıyoruz arkadaş aracılığı ile eşim müdür ile konuşalım dedi ama kim yoğurdum ekşi der hiç bir çalışan kötülemez ve aksine hastaneyi savunup aile yalan bile diyebilirler diye düşünüyorum
gune_bakan1 Arzuyn evet ben de yabancıyım ismi olan bi hastane olduğu için seçmiştim ama şok içerisindeyim ve çok kararsızım başka hastane araştırabilirim bu şüpheyle çok devam edemem zaten o hastaneyle
Esrates Arzuyn eğer böyle bir imkanınız varsa arayıp sorabilirsinez ve birçok annenin bu haberlerden sonra endişe ettiğini dile getirirseniz belki korkup daha da sıkı tutabilirler kontrolleri
Arzuyn gune_bakan1 Instagram hesabım arzumdny burdan ekle istersen ordan arayayım fikir alışverişe yaparız
Arzuyn Esrates ben doğruyu söyleyeceğini düşünmüyorum bilsem söyleyecek arayacağım da herkes olan açığı kapatmak derdinde olduğunu düşünüyorum samiyeyetimiz yok sadece aracı ile tanıştık
gune_bakan1 Arzuyn aslında fikir almak için konuşmak iyi olabilir belki o olaydan sonra daha çekidüzen vermişlerdir hemşire sayılarını arttırmışlardır
Arzuyn Kızlar kafanızı şişirmek değil derdim de ilk doğumum ve çok korkuyorum evham yapmak istemiyorum da duyumlar alırsanız bizle de paylaşır mısınız
Esrates Arzuyn ben de çok korktum şikayetvarda bir haber gördüm yenidoğan bebeğin ayağını yakmışlar 15 gün aileden gizlemişler aile şikayet edince de doktor tedaviyi bırakmış https://www.sikayetvar.com/memorial-hastanesi/memorial-hastanesi-dicle-yenidogan-yogun-bakim
Arzuyn Esrates bu da diğer haber https://www.gazeteduvar.com.tr/iddia-ozel-hastanede-hemsireler-uyudu-bebek-oldu-haber-1733267