Esrates Arzuyn @gune_bakan1 https://eksisozluk.com/memorial-diyarbakir-hastanesi-yenidogan-rezaleti--7898799
Arzuyn gune_bakan1 ben mesela ablamın doktoru ile konuştum bir ay öncesi gelmesi gerekiyor demiş eşim yanımda olamayacak bu sefer ani doğum olsa bende şaştım kaldım sezaryen olmasa insan istiyor babası da görsün yanında olsun
Arzuyn Sağlam psikoloji ile karar vermek gerekiyor ablam ile konuştum gel diyor annem ise haberi görmemiş kötü düşünme diyor
Esrates Arzuyn eşim de kötü düşünme en iyi hastanede bile ihmaller böyle haberler görebiliriz araştırsak her hastanede çıkar böyle haberler diyor
Arzuyn Esrates elbette çıkabilir ama benim en çok kızdığım hastane yönetimi iki yıl önce az personel ile işi devam ettirmeye çalışmaları şikayet var da şikayetleri var
gune_bakan1 Esrates o hastanede yakın zamanda doğum yapmış bilen birileri olsa bize yardımcı olsa keşke
gune_bakan1 Arzuyn duyulmadığı için rahat rahat at koşturmuşlar demekki gerçi duyulduğunda da devam edebilir aynı şey
Esrates gune_bakan1 detaylı ultrasona gittiniz mi ben şu 2 hafta içinde gideceğim de karar veremedim kime gideceğime aklımda Ece ve irfan hoca var
Samberf gune_bakan1 ben iki sene önce doğum yaptım ve çok ilgililerdi doktorum da ebem de aşırı ilgiliydi çok memnun kalmıştım ilki küvezde kalmamıştı ama normaldi şuan ikinciye hamileyim ve ikiz büyük ihtimalle küvezde kalırlar aşırı korkmaya başladım ne yapacağımı şaşırdım şuan
Esrates gune_bakan1 Arzuyn nasıl memnun kaldınız mı hali tavrı bilgisi biraz bilgi verirseniz sevinirim
Arzuyn Ne yapacağız kızlar peki ben genesise de gittim ilk geldiğimde memnun kalmadım kadın doğuma ilaç yazdırmaya gittim orası da rezalet dünya hastanesi de iyi diyorlar ama bildiğim kadarıyla da orası da daha yeni açılmış bir hastane
Samberf Arzuyn dünya doğumu bende duydum doktorları iyiymiş ama şuan çok kötü oldum ya ne yapacam sözde yarın da randevum var soğudum resmen hastaneden
BerivanLina Arzuyn dunya hastanesi yeni acilmadi cnm yenisehirdeydi tasindi isim degistirildi sadece doktorlar fln ayni ben oraya gdyrm 3. Gebelgm diger ikisindede oraya gttm
Arzuyn Samberf dünya da doğuma ebe giriyor doktor şu an isim yapmaya çalışıyor ama doğumdan sonra da yüzüne bakmıyor diye duydum ama o konuda çok bilgim yok