Selenasel Gizemrcp inşallah sizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda
Selenasel serti hayırlısı olsun inşallah süreçleri mız sağlıkla kolaylıkla ilerler benim geçen sene 2 kaybım var pıhtılaşmadan iğne ve corasprin başlattı doktorum o yüzden hemen cuma tekrar kan tahlili yaptırcam artışa bakmak için ondan sonra ultrason için görüşçez
Lilipuuut Kızlar bugün bat günüm 4 gün önce beta hcg 22,5 çıktı sonra ne test ne de kana baktırmadım bugün adet olacakmışım gibi belirtiler varr sanki :( şeffaf akıntı filan gelmesi normal mı
Selenasel Lilipuuut kanda artışı takip etmeniz lazım bence tekrar kan verin ben dün beta 56 öğrendim doktorum 4 gün sonra tekrar ver dedi
Selenasel Cnsmv tövbe tövbe allah korusun nasıl bi doktor öyle o benim değer daha düşük olmasına rağmen doktorum öyle bişey demedi ki öncesinde 2 kaybımda var bazı doktorlar biraz duygusuz evet değerlerimiz düşük ilerlemeye bilir ama bu şekilde söylemesi doğru değil bence testi tekrarlamanızı daha pozitif bi dille söyleyebilirdi