Selenasel Kızlar bat 17 test yaptım bu sabah doktoruma attım sonucu kan ver dedi kan sonucu 56 çıktı çok şükür Rabbime 4 gün sonra tekrar kan vericem
Selenasel Gizemrcp inşallah sizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz Rabbim isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda
Selenasel serti hayırlısı olsun inşallah süreçleri mız sağlıkla kolaylıkla ilerler benim geçen sene 2 kaybım var pıhtılaşmadan iğne ve corasprin başlattı doktorum o yüzden hemen cuma tekrar kan tahlili yaptırcam artışa bakmak için ondan sonra ultrason için görüşçez
Lilipuuut Kızlar bugün bat günüm 4 gün önce beta hcg 22,5 çıktı sonra ne test ne de kana baktırmadım bugün adet olacakmışım gibi belirtiler varr sanki :( şeffaf akıntı filan gelmesi normal mı
Selenasel Lilipuuut kanda artışı takip etmeniz lazım bence tekrar kan verin ben dün beta 56 öğrendim doktorum 4 gün sonra tekrar ver dedi
Selenasel Cnsmv tövbe tövbe allah korusun nasıl bi doktor öyle o benim değer daha düşük olmasına rağmen doktorum öyle bişey demedi ki öncesinde 2 kaybımda var bazı doktorlar biraz duygusuz evet değerlerimiz düşük ilerlemeye bilir ama bu şekilde söylemesi doğru değil bence testi tekrarlamanızı daha pozitif bi dille söyleyebilirdi