Busedeveci Ayse-li özel mi devlet mi tercih edeceksiniz ? Ben özel takipliyim en başından beri özelegekent hastanesi Suna Yazıcıya gidiyorum. Çok memnunum. Doğumumu da orda yapacağım Allah nasip ederse 🙏
Ayse-li Busedeveci Hiç fark etmez yeterki güvenebileceğim ve iletişimi açıklaması kuvvetli olan bir doktor
denizlidenayse Busedeveci merhaba ikili testi egekentte mi yaptırdınız ne kadar ödediniz acaba? Aradım ama telefonda söylemediklerini söyledi.
Busedeveci denizlidenayse evet orada yaptırdım.1200 liraydı sanırım temmuzdaydı benim. Muayene ücreti ayrı ödedim
ayse156 Denizli Özel Egekent Hastanesinde doktor Suna Yazıcıya gidiyorum çok memnunum doğumumu orda yapacağım Allah nasip ederse 🙏
Busedeveci ayse156 28+5 bizde. Bende doğumu orda yapacağım nasipse. Normal mi düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
Busedeveci ayse156 normal olsun istiyorum çok ama bir sıkıntı olmazsa tabi. Çatı muayenesi vs içinde daha erken bakalım artık. Sizin isteye bağlı mı sezeryan ? Birde ilk mi ?
ayse156 İlk gebelik canım istege bağlı sezeryan ☺️ İnşallah istediğin gibi olur sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi hayırlısıyla 🙏 senin ilk mi ?
Busedeveci FatmEzra arkadaşım nisanda sezeryan oldu 23 bin demişti şimdi kaç bilmiyorum. Birde normal doğum daha pahalıymış duyduğuma göre.
Busedeveci FatmEzra yok bende öyle biliyordum perşembe günü kontrole gittim doğruymuş. Sezeryan daha uygun arada 10 bin oynuyor neredeyse
FatmEzra Busedeveci gerçekten mi sozde normal doğuma teşvik ediyorlar insanları bu kadar oahaliyken neden normal doğum yapsın ki insanlar