Tugbaguler Buglemadaaden ben ocean mummy kullanıyorum daha önce bromelain ve magnezyum u kullandım hep ocean markası çok temiz içerikli b12 si omega oranı yüksek diğerlerine göre o yüzden ocean
busra_basturk Buglemadaaden dioFol kullandım günde bir tane hem küçük de boyutu kullanımı kolay ben hap yutamıyordum o yüzden doktor onu yazmıştı
Sebur Buglemadaaden doktorum bana gebyfoll vermişti hamilelikte ilk 3 ay filan içtim sonra pregna omega ilacına geçtim. Tecrübeli 35 yıllık bi doktor onu önermişti 🙏
Sznsuzi Buglemadaaden ben vitadevsi kullandım klinik doktorumda önermişti. Sadece bi ara ocean mumy kullandım o da çok iyi
Busetacir Buglemadaaden gebelik öncesi solgar kullandım, sonrasında elenatal 1 kullandım 12. Haftam bitene kadar😊
Hamidenur Buglemadaaden benim ilk gebeligimdeki doktorum folbiol vermisti simdiki gebeligimdeki doktorum da folidoce verdi
kaderakgun1 Misketlimonum ben solgar kullanmıştım galiba ama daha temiz içerikli olanlar da var Erbatab markasında da vardı
Sinem0135 Buglemadaaden folicus canım keskinlik aktif form da olduğu için direkt kana karışıp yükseltiyor
G-ozge Buglemadaaden ilk gebeliğimde folbiol kullanmıştım ıkıncıde doktorum ıcerısınde vıtamın vs zengınlıgı acısından folbiotic önerdı onu kullandım
Fulyaa52 Buglemadaaden ilk 3 ay folbien kullandım sonrasında ocean mummy multivitaminle devam ediyorum 33.cü haftamdayım folbiol ü hamilelikte çok önermiyorlar ama kullandıran doktorlarda var
zeynepramo Buglemadaaden bence geybfol hem bitkisel olması aşırı iyi diğerleri gibi ekstra direkt vitamin basmıyor vücuda hemde kokusuz
Leylabngll Semakantar Merhaba! Canm bende bu folikasitı kullanıyorum yenı 1 haftadır başladım acaba aç karna mı tok karına mı kullanıyorsunuz
Eylley Buglemadaaden doktorunuza sormadan almayın. Folbiol 40 mg bizim içtiklerimiz 400 mcg. Folbiol kullanılacaksa da haftada 2 kez öneriyorlar. Folik asitin fazlası da zarar. Bence doktorunuza danışmadan folik asit kullanmayın hele kafanıza göre asla.
Hka_hilal Buglemadaaden hamilelikten üç ay önce ve hamilelikte 3 ay gebyfoll kullandım doktorumun önerisiyle