Gizemrcp dilaradoyan ben hamilelik ömcesi kullanıyorum bu ay korunmayı bıraktım düşük yapmıştım. Değerlerim normal ek takviyeye gerek yok dedi
Manuka Buglemadaaden merhaba sağlık ocağındaki doktor bana folbiol yazmıştı. Bugün hastane kontrolüm vardı. Ordaki doktorum diofol yazdı folbiol den daha iyi olduğunu söyledi. İçerisinde vitaminler var. Fiyat olarak biraz yüksek.
Semakantar Buglemadaaden yani bana doktorum onu önermisti kullandim herhangibi bir kotu etkisinide gormedim acikcasi ve en iyilerinden bir tanesi diye biliyorum folicusplus
Haappyymomm Buglemadaaden sadece folicus var bide folicus plus var plus olanin içinde daha fazla vitamin var sadece folicus olanın içeriği sadece folik asit
Rumeysaeliz duyguu11 gebelik öncesi 3 ay kullandığım için doktorum içeriği daha zengin olan OMEGA takviyesi önerdi
Senasaltan Ben solgar folat formülü olanını kullanıyorum içeriği en temizi o demişti doktorum o yüzden onu aldım reçete yazmadı bana zaten reçetesiz karşılamıyor solgarı
Fndtkbs Buglemadaaden ben hamilelik öncesi ve hamilelik sırasında elenetal kullandım. Öncesinde 1 numara, sırasında 2 numara. Sonrasında da doktor devam ettirirse 3 numarayı kullanacağım
irmknmz Bana da bir doktor folbiol verdi ama mg yüksek olduğu için ben 2-3 günde bir içiyorum o şekilde kullanmamı önerdi
ylmz97sema Bende gebe degılım ama doktorum hamile kalmama yardımcı olsun dıye folbıol verdı onu kullanıyorum günde 1 tane adet olunca bırakıyorum
kaderakgun1 Kızlar temiz içerikli sentetik olmayan Folat formunda olan bir folik asit alın lütfen araştırabilirsiniz markaları
Mrv_123_bg Buglemadaaden benim ki süpriz oldu öncesinde kullanamadım. 12. Haftaya kadar da folactive içtim doktor tavsiyesi ile