Mervegrr açıkcası şöyle söyliyim eşimle yaptırmak istemiyorduk zaten doktorumuzada yaptırıp yaptırmamakla ilgili hiçbirşey söylememiştik doktorumuz yapalım diyince yapalım doktor öneriyor demek ki en fazla ne olabilir ki diye düşündük sonra da randevuya 1 gün kala ben vazgeçtim ne olursa olsun riskte çıksa bunun sonuçta herhangi bir tedavisi yok bizimde yapabileceğimiz hiçbirşey yok biz bebeğimizi her türlü her şartta kabul ediyoruz en baştan beri aldırmak gibi bir düşüncem hiç olmadı zaten Allaha bıraktım o bizim için en hayırlısını bilir 🤲doktorumda son gittiğimde sağlıklı bir gebelik ve yaşında riskli bir yaş değil demişti hatta doktoruma vazgeçtiğimi söylediğimde aa tamam tabiki yaptırmak zorunda değilsin başka bir güne randevu vereyim o zaman şimdi gelmene gerek yok dedi riskli bir yaştada değilim yaşım 23 ve sonuç bazen yanlışta çıkabiliyor kafamı bulandırmak istemedim 2 ay sonra detaylıda da birşey varsa çıkacak zaten benim gönlümde aklımda rahat devletteki bir doktorda bir sorun olursa aldırmayacaksan yaptırma derim demişti 🥰 bunun kararını eşinle birlikte vermen gerekiyor eğer bebeğimizi her koşulda her şekilde kabul ediyoruz aklımızda gönlümüzde rahat diyorsan yaptırmana gerek yok derim tabikii bu senin kararın iyi düşünmek çok önemli💖 Rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin kuzum