Birharikamim ayyy çok duygusal bir anıdır benim için🥹❤️ 2022 aralık ayında üniversite son sınıftayım ve staj dosyası teslim etmem gerekiyordu o gün. Tahmini ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş reglime daha 8 gün vardı. Yılbaşı günüydü 🥹 O kadar dua etmiştim ilk denediğimiz günden itibaren nasip olursa yeni yıl hediyesi olsun nolur nolur diye… Staj dosyasını teslim etmek için okula gittim ve sabah sırf testi alıp ilk idrarla yapayım diye 2.3 saat çişimi tuttum 😅😅 Ankarada yaşayanlar bilir hacetepe de okuyordum orası zaten eczane kaynıyor. Ben birisinde çıkmazsa diğerini yaparım diye 3 test aldım ama utandığımdan hepsini farklı eczaneden aldım😅😅 bir cafeye girip tost ve çay sipariş ettim o sırada gidip testi yaptım anında çıkacak sanıyorum nereden bileyim beklemek gerekiyormuş 🥹🥹 ben çizgiyi göremeyince yok diye üzülüp masaya döndüm. Tostum geldiğinde telefonu almak için çantamı bir açtım ki silik bir çizgi bana bakıyordu. O an aklımdan geçen ilk şey tostun içindeki sucuk bebeğe zarar vermi? Olmuştu😅😅😅 ah analık sen deliliksin ❤️❤️❤️ çok duygulanırım oracıkta ağlamıştım garson su falan getirmişti🥹❤️❤️