deryabilir34 Mlsaa99 23 haftalikken doktor "ilk defa kofte burunlu bi bebek görüyorum demişti, doğduğunda kocaman bi burnu vardı burnuda aynı babası😂😂 yusyuvarlak tosuncuk biseydi doguncada oyleydi ama cok seker bi bebekti😍😍
Cihangir09 Mlsaa99 genelde pek alakası olmuyor ☺️ ultrasonda hep koca burunlu kocaman dudaklı bir bebek görünüyordu bir doğdu ne burnu var ne dudağı çocuğumun 😅 hiç benzemiyordu yani
Mejsa Mlsaa99 yeğenimin renkli ultrasonla doğmuş hali birebirdi yüzü. Netse eğer çok benziyor ama cihaz da önemli tabi 😂
Mlsaa99 Biannelik hhahaha benim burnumda kemerli esimin burnu cok guzel hep dua ediyorum onun burnuna benzesin diye . Benzemezse de masajla duzeltmeye calisicamm😃😃
Mlsaa99 Htccndn detaylida 350 gramdi cocuk 20.haftada et yoktu yuzunde kuru kemik 😁 etlenince degisti goruntusu benimkinin
Mlsaa99 MrsKiss 20. Hafta detaylida benimkisi de ayni babasi gibi duruyordu yüzü etlenince değişiyor ama suan kimseye benzetemiyorum☺️
Elfelf475 Mlsaa99 bence kilo ile de alakası olabilir onun. Son zamanlarda daha da hızlı kilo aldıkları için 🙃