Zehra_ulgr3838 Mlsaa99 Onlara benzeme olasılığı %50 çünkü babaları ayri bu ikinci evliliğim eşimin ilk çocuğu
Minnaksever Mlsaa99 ilk kızımın burnu kocaman görünüyordu bi doğdu fındık gibi 😁 ikinci aynı ablaya benziyor sanırım o aynı olacak
Zeynepmusic Ben en son gidişlerimde bildiğiniz bebek görüntüsünü gördüm muhtemelen doktorun cihazının kalitesiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Çıkınca da öyle olacak gibi 🥰
Mlsaa99 Zeynepmusic bana da dua et bende goreyim yuzunu hic goremedim hep ayagini pipisini gorup geri dönüyorum 🥹🥹🥹 cocuk sır gibi saklıyor kendisini özeniyorum herkes goruyor cocugunu en guzel doktora gidiyorum en iyi cihazla goreyim onu diye ilac yazdirip ggeri dönüyorum 🥲🥲
Mlsaa99 Eceninanne benim otururken makatıma ağrı giriyor kasiklarimin ordanda agrilarim oluyor sancı gibi . Yürürken hafifliyor biraz ara ara geliyor bu sancı mı
Eceninanne Mlsaa99 ben sezeryan oldum acılmam olmuştu İlk gebelıklerdw. Sancıyı tam olarak bılemıyrm ama kasıklarıma ve belime bıcak saplanması gıbı ağrı gırıyrdu. NTS ye başlayınca sancı oldgunu soyledi dr.
Eceninanne Mlsaa99 sancı olabilir ya . Bende de ara ara agrı oluyor . Bence yalancı sancılar baslsdı yavaştan.