Mlsaa99 Simdi ki merak konum bu gercekten gördüğünüz gibi miydi yoksa alakasi yokmus diyebiliyor musunuz 🤗🤗
Eceninanne Mlsaa99 oglumun 28 . Haftadakı ultrason goruntusu var. Renkli ultrason. Fotoğraf ıle ayni dogdu. Birebir benziyor.
Elfelf475 Mlsaa99 biraz benziyor tamamen alakasız olmuyorlar ama zamanla aşırı değişiyor tabi o da bir gerçek 🙃
Zehra_ulgr3838 Mlsaa99 benin 2 çocuğumda ultrason resmiyle aynı doğdu şimdi ucuncuye hamileyim rsembe günü detaylı ultrasonu muz var bakalım bu nasıl dogucak
Mlsaa99 Eceninanne valla bende en son 30.haftamda gittim yuzunun yarısını gorebildim insallah bu gidisimde gorurumde dogumdan once neye benzeyecegini bilmek istiyorum🤗😃
Mlsaa99 Zehra_ulgr3838 sen az cok simdi neye benzeyecegini biliyorsundur diger cocuklarini da anımsattırabilir ilk olunca kime benziycek nolucak hic kestiremiyor insan😃😃
Eceninanne Mlsaa99 kac haftalıksınz. Bende en son 30 dq gittim 33 olduk bugun. 34 olunca gıdıcem ınsallah
Elfelf475 Mlsaa99 bence kilo ile de alakası olabilir onun. Son zamanlarda daha da hızlı kilo aldıkları için 🙃
Minnosaannee Mlsaa99 benim ki birebir aynı çıktı tokmak burun . Hatta karşılaştırmalı fotosu bile var
Mlsaa99 Minnosaannee ay masallah benimkinin de burnu cok duzgun duruyor insallah oyle cikar birebir 🧿
BADE38 Mlsaa99 Şahsen hiç benzetemiyorum burnu büyük duruyordu fındık gibi 😅 ama ufaktan yüz hatları benziyor bunuda kilolarına bağlıyorum yağlandikca değişiyorlar 🤩 lakin ilk doğdugu hallerine büyüdükçe hiç benzemiyorlar çok değişiyorlar bide benim en çok tuhafıma giden oğlumun aşırı saçlı doğmasıydi hiç mide yanması yasamadigim için çok şaşırmıştım 😊
Mlsaa99 BADE38 bende geçen agizimi acip midem hic yanmadi sacsiz olucak galiba bu cocuk demistim ertesi gune agizimdan alev püskürtmeye basladim😁
Zehra_ulgr3838 Mlsaa99 Onlara benzeme olasılığı %50 çünkü babaları ayri bu ikinci evliliğim eşimin ilk çocuğu
Semyil Mlsaa99 benimki aynı 36. Haftadan sonraki görüntüsüyle aynı 36 haftadan önce cilt altı yağ dokusu tam oluşmadığı için surat şekilleri çok değişiyor
Mlsaa99 MrsKiss 20. Hafta detaylida benimkisi de ayni babasi gibi duruyordu yüzü etlenince değişiyor ama suan kimseye benzetemiyorum☺️
Biannelik Benim burnum küçük, eşimin ki de öyle, oğlumun da küçük,bebişin burnu büyük gözüküyor ne olacağını merak ediyorum 😂
Mlsaa99 Biannelik hhahaha benim burnumda kemerli esimin burnu cok guzel hep dua ediyorum onun burnuna benzesin diye . Benzemezse de masajla duzeltmeye calisicamm😃😃