Damyavuz Nananan canım tam 20 haftamda başvuru yaptım. 3 hafta içinde mesaj geldi ve aynı gün elime ulaştı. Her şeyine kadar düşünülmüştü çok beğendik. Park yatağı çok kaliteli. Ama bez şampuan ıslak mendil kendim alacağım için ihtiyaçı olan birine verdim.
Damyavuz Nananan çok güzel kaliteli ürünler geliyor. Park yatak reflü yatağı hastane çıkışı çantasına bayıldık. Ama diğer ürünleri yani ıslak mendil bez şampuan doğal ürün olmadığı için ihtiyacı olan birine verdim.
Damyavuz Nananan Erkek bebek diye işaretlemiştim. Lacivert geldi. Ölüçüsüne göre yatak aldık içine şuan hatırlamıyorum ama ölçüsünü.
beautifulgirl Nananan bende 20 haftadan önce başvurdum 20 haftalık gibi işaretlemiştim bir ay içinde de geldi .
Edanur22 Haftamda başvurdum internet üzerinden 27.haftanin sonunda getirdiler paketin içi çok güzeldi park beşik,ana kucağı ,reflü yatağı,hastane çıkış seti , anne bebek çantası bebek bakim seti(tarak vs ) , ateş ölçer,şampuan bebe yağı ,4 paket bez , 4 paket 4lü ıslak mendil,minderli alt açma örtüsü falan vardı içinde dolu doluydu ☺️ ayrıca asgari ücretli veya zengin diye ayrılmıyor benim eşim pazar esnafı başvurdum geldi💛
Kubrabsyg Nananan ben 11 de başvurdum 😂 ama 20 diye işaretledim uygulamada erken gelmesi amacı ile çünkü bazısına doğumdan sonra geliyormuş bebek büyüyünce anlamı yok. 18 haftamda geldi sanırım
busraylcnn Nananan bende basvuru yapmak istedım ama doğum sonrası olarak izin verdı sistem yapamadım doğumdan sonra yapıcam. Eltim almıstı içinden gayet tüm herseyı vardı sampuan kremler bezler ıslak mendıl beşiğide vardı vb şey vardı pakette sagolsunlar🌸