Nananan Kızlar İBB yeni doğan paketi alan varmı içinden neler çıkıyor kaçıncı haftada başvuru yaptınız ne zmn sonuçlandı ve elinize ulaştı
Gizem9191 Nananan ben de geçen gün baktım . Herkese veriliyor mu yoksa maddiyat olarak belli bir seviyenin altındaki ailelere mi veriliyor acaba ?
Damyavuz Nananan canım tam 20 haftamda başvuru yaptım. 3 hafta içinde mesaj geldi ve aynı gün elime ulaştı. Her şeyine kadar düşünülmüştü çok beğendik. Park yatağı çok kaliteli. Ama bez şampuan ıslak mendil kendim alacağım için ihtiyaçı olan birine verdim.
beautifulgirl Nananan bende 20 haftadan önce başvurdum 20 haftalık gibi işaretlemiştim bir ay içinde de geldi .
Kubrabsyg Nananan ben 11 de başvurdum 😂 ama 20 diye işaretledim uygulamada erken gelmesi amacı ile çünkü bazısına doğumdan sonra geliyormuş bebek büyüyünce anlamı yok. 18 haftamda geldi sanırım
Emel0108 19-20. Hafta gibi basvuru yaptim 27. Haftada geldi. İcinden cikanlar icinde youtube da cok video yuklemisler tek tek gosteriyolar guzel kullanisli seyler koymuslardi.
Nananan Emel0108 bende 26 haftalığım yeni başvurdum inşallah çıkar YouTubedeki videolardakiyle aynı şeyler mi geliyor farklı farklı mı herkese
Damyavuz Nananan çok güzel kaliteli ürünler geliyor. Park yatak reflü yatağı hastane çıkışı çantasına bayıldık. Ama diğer ürünleri yani ıslak mendil bez şampuan doğal ürün olmadığı için ihtiyacı olan birine verdim.
Nananan Hnfcls en az 20 haftalık olmak gerekiyor 153′ü arayıp yenidoğan destek paketine başvurmak istiyorum diyince başvurunu alıyorlar
Emel0108 Hnfcls istanbul senin uygulamasini indirip yenidoğan desteğine basvuruyosunuz.en az 19-20. Haftadayken oluyo
Mhtpdrmz06 Nananan peki bu istanbula has birşey mi her şehirde o haftalarda arayıp başvurmak mı gerekiyor
Emel0108 Gizem9191 uzerinize kayitli bir mal mulk yoksa maas geliri belli bir seviyenin altindaysa veriliyo.
Nananan Mhtpdrmz06 hangi şehirlerde var tam olarak bilmiyorum ama bazı şehirlerde de var içerik farklı tabi onlarda neler çıkıyor tam bilmiyorum