-Papatya33 Bensu1111111 orası daha soğuktur tabi. Ben asla üşüyen biri değildim. Üşümeyi hiç sevmedim .
Bensu1111111 Sena5757 ne yapıyorsun sen o kadar erkenden test mi yapılır 😅ki cumartesi bile erken ama biz meraklı olduğumuz için dayanamıyoruz
Mavili1480 Sena5757 12 ekim ama 28 inde yumurtlama gördüm 14 gün sonra regl olunuyormuş 11 inde olmam gerek 2 gün sonra yaparım negatif göreceğim gibi bir belirtim yok 🥲
Uniicorn Mavili1480 kan verdim cuma perşembe gecesi 0.5 geldi negatif bu gün yarın real olmam lazım hayırlısı
Mavili1480 emine_22 Ay var canım ama istersen birde başka marka al dene malum yalancı pozitifler çok oluyor 🌸
Qwert2211 Uniicorn bende öyleyim . Regle bi hafta var sivilcelendim. Normalde reglden bi iki gün önce böyle olurdu. Ya erken regl olacağım yada belirti bilmiyorum inan ki
Negatif Kızlar cumartesinin sınırlarına girer girmez test yaptım. Ama testim pek bir kötüymüş dikkat etmemiştim. Normal test ilk başta pozitife benziyordu sonrasında negatife döndü biraz bekleyince. Yarın tekrar yaparım belki🥲