Uniicorn Negatif bende de kalmadı zaten belirsizlikten hiç hoşlanmam benim şu şu şu zaman şöyle olacak gibi olması lazım 😂
Bensu1111111 Uniicorn ayy ne güzel dua inşallah bu ay yüzün güler güzel haberler verirsin bize biz de sana 🙏🧿
Uniicorn Bensu1111111 inşallah hep birlikte güzel haberler verelim birbirimize çok sevdiğim bir arkadaşımda hamile geçen hafta öğrendi
Uniicorn Mavili1480 o uyku hali bende de de var kaç gündür erkenden uyuyakalıyorum bi bu gün ataktayım hala sabahta zor kalkıp işe gidiyorum
-Papatya33 Bensu1111111 mecbur beklicem catlatma iğnesi oldum buradaki arkadaşlar 12.gunde etkisinin geçtiğini söylediler bugün benm catlatma iğnesi olduğum gün hariç 9.gunum.
Bensu1111111 -Papatya33 ben bu ay regliden sonra maydonoz süt kürü ve hayıt macunu kullandım ovulasyon gününe kadar bakalım fark edecek mi
-Papatya33 Uniicorn ben mecbur beklcem ya. Daha bugün catlatma iğnesi olduğum gün hariç 9.gunum. 12.gunde iğnenin etkisi geçiyormuş. Ama bende hiç belirti yok. Tam tersi sıcak basmıyor ben üşüyorum
Bensu1111111 -Papatya33 bende çok üşüyorum doğal gaz açık olmasına rağmen ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum
Uniicorn -Papatya33 bende üşüyorum özellikle gece eşim bu kadar üstümüzü örtme diyor ısrarla sarıp sarmalanıyorum
-Papatya33 Bensu1111111 ven iste normalde asla üşüyen biri değilim hatta hala kısa kollu giyiyordum . Ceket giyme huyum bile yoktur. Ceketli gören sen hasta mı oldun diyo. 😂
-Papatya33 Sena5757 cumartesi yapacak. Aynı gün 12.gunumuz çünkü anlaştık cumartesi yapıp haber edecez birbirimize diye
Mavili1480 Sena5757 12 ekim ama 28 inde yumurtlama gördüm 14 gün sonra regl olunuyormuş 11 inde olmam gerek 2 gün sonra yaparım negatif göreceğim gibi bir belirtim yok 🥲
Uniicorn -Papatya33 benim 1 aydır açık Konya soğuk gündüz iyi gibi ama akşam çok soğuk ben işe gidermende açık çırakıyorum ev soğumasın diye
-Papatya33 Uniicorn yok ya biz her yeri kapatmaya bile yeni başladık 10gun oluyor. Daha soba bile yakmiyoruz.