dilaraRecep Kubrakaraduman Tomris ismini bende ilk bir dizide duymuştum tuaf gelmişti ama şuan baya konuyor tamam ismi gerçekten tam olarak komedi 😂😂😂 tamam Tamammm
glycnkrt dilaraRecep kayınvalidemin adı Şeküre, görümcemin Hasene 🤣 bu arada dayımın adı da dursun🫢 anaemin adı fikriye
Sssema dilaraRecep Fındık ananemin kuzeni kimlikte de böyle yazıyor 😂 bir de üniversitede Kimya diye bir kız vardı ahskslfş
Starkmama21 Komşumuzun adı zeytin ‘di ve garip vardı ya ve torun vardı ve ördek vardı 🤣🤣aklıma şimdilik gelen bunlar
mhrmom dilaraRecep burda biri kızıma Durya ismini düşünüyorum yazmıştı her şeyden çok bana o değişik geldi😄
Ftmnnr Pinkfloydd bizim komşu vardı telli diye önce lakap felan sndim ama yok bildiğin telli kadının adı
Patito__ dilaraRecep Nadiye diye bir komsumuz var. Sanırım Nadia dan esinlenmis nuFus memuru ama yazılisini tutturamamis :) KARADENİZDEN BİR HİKAYE :)))
mommyinthefuture Barabar Eski kocasının üvey çocuğu olabilir. Yani daha önce evlendiği kadının başkasından olan çocuğu. Sözel mantık sorusu gibi. ☺️
Patito__ Barabar Bende onu dusundum uc dkk :))) ama sorunun cevabini buldum. Evlendigi kadinin Cocugu baska adamdan :)
qamze35 dilaraRecep benim komşu teyzenin adı papul anneside papo ilk duyduğjmda lakap sanmıştım ama değilmiş 😂
mommyinthefuture Ftmnnr Eski kocasının üvey çocuğu olabilir. Yani daha önce evlendiği kadının başkasından olan çocuğu. Sözel mantık sorusu gibi. ☺️