glycnkrt dilaraRecep kayınvalidemin adı Şeküre, görümcemin Hasene 🤣 bu arada dayımın adı da dursun🫢 anaemin adı fikriye
Sssema dilaraRecep Fındık ananemin kuzeni kimlikte de böyle yazıyor 😂 bir de üniversitede Kimya diye bir kız vardı ahskslfş
Starkmama21 Komşumuzun adı zeytin ‘di ve garip vardı ya ve torun vardı ve ördek vardı 🤣🤣aklıma şimdilik gelen bunlar
mhrmom dilaraRecep burda biri kızıma Durya ismini düşünüyorum yazmıştı her şeyden çok bana o değişik geldi😄
Ftmnnr Pinkfloydd bizim komşu vardı telli diye önce lakap felan sndim ama yok bildiğin telli kadının adı
Patito__ dilaraRecep Nadiye diye bir komsumuz var. Sanırım Nadia dan esinlenmis nuFus memuru ama yazılisini tutturamamis :) KARADENİZDEN BİR HİKAYE :)))
mommyinthefuture Barabar Eski kocasının üvey çocuğu olabilir. Yani daha önce evlendiği kadının başkasından olan çocuğu. Sözel mantık sorusu gibi. ☺️
Patito__ Barabar Bende onu dusundum uc dkk :))) ama sorunun cevabini buldum. Evlendigi kadinin Cocugu baska adamdan :)
qamze35 dilaraRecep benim komşu teyzenin adı papul anneside papo ilk duyduğjmda lakap sanmıştım ama değilmiş 😂
mommyinthefuture Ftmnnr Eski kocasının üvey çocuğu olabilir. Yani daha önce evlendiği kadının başkasından olan çocuğu. Sözel mantık sorusu gibi. ☺️
Lagaliballah Ftmnnr annemin bir arkadaşi vardi adi ferdaneydi çocukken ferdane meradane der çok gülerdik
Elollay Benim arkadaşım var ismi Prenses. Hatta hoca kızmıştı sınav kagidina prenses yazdığı için inanmayıp kimliğine bakmıştı :) köyde de zeytin pamuk tükez masallah diye isimler var:)