dilaraRecep Ben başlıyım Babamın adı dursun annem o orda dursun dursun derken hangi dursun diye bahsederken olsun komiğime gidiyor
Femay dilaraRecep ev sahibimin eşinin adı DÖNER tavuk mu et mi hshsshsjej yazım yanlışı yüksek ihtimal ama her gördüğümde gülüyorum
umutluanneadayi dilaraRecep başka ilde yaşarken Tamam ismini duymuştum çok farklı gelmişti tamam tamam diyesim geliyordu 🤣
Mejsa Femay muhtemelen cinsiyeti hangisi ise tersini istiyorlardır erkeklerden sonra olan kıza döndü ya da artık çocuk olmasını istemeyince yeter koymaları gibi 😂
Ayse0575 hllaltas25 ananemin adı yosma 😂😂😂😂 yosmanın anlamı eskiden güzel alımlı kadın demekmiş sonradan sapıtmışlar
Yakamozlu hllaltas25 ya bizi de yosma kızım diye severdi dedem Karadenizliyiz, Sakarya’ya taşınınca buralarda başka kullanıldığını gördüm şok oldum😅 Aslında güzel demekti…
susam_18 sorybaby kayınvalidemin adı😀 5 sene önce daha açtı değiştirdi ama uzakta oturan akrabaları Verdek der hala.
Mucize19 dilaraRecep eski kocamın çocuğunun babasının adı dursun. Ben de dursun durmuyon hiççç derdim gülerdi 🤦🏻♀️
dilaradoyan Mucize19 eski kocanın çocuğunun babası eski kocan olmuyor mu yoksa üvey çocuk mu başka kadından 😂 bu daha çok beynimi yaktı
Mommirac dilaraRecep ağiriye gariban cezmi en cokk bu isme güldüm duyduğumda iki gun aklima gelip gelip gülmüştüm Ğemşe anlamini bilmiyorum ama yazarken bile güldüm cok kaba bir isim soylerken bile agza yakışmıyor 😂😂😂
Eliffyamann dilaraRecep baba tarafından bir akrabamizin adı ve soyadı…. Hayati Kayık 🤣 küçükken Hayatı Kayık diye baya gülerdik 🙄🤣🤣
Kubrakaraduman Tomris ve tamam isimleri garip gelmişti banada tomrisi türkiye de duymak garip geldi yani😂
dilaraRecep Kubrakaraduman Tomris ismini bende ilk bir dizide duymuştum tuaf gelmişti ama şuan baya konuyor tamam ismi gerçekten tam olarak komedi 😂😂😂 tamam Tamammm
Softlove dilaraRecep yosma eski türkçe bir isim ve anlamı çok güzel kadın demek. Hatta eski türk filmlerinde denk geliriz dikkat ettiniz mi bilmem. Yosmaya bak yosmaya diye laf atarlar. Tabi zamanla evrile evrile çirkin bir anlam kazandırmışlar.
SdTnhn dilaraRecep Yosma genç güzel çekici kadın demekmiş Bana yaşlı komşu teyzem kız yosma deyince kafamdan aşağı kaynar su dökülmüştü Teyze niye öyle söyledin deyince güzelsin maşallah dedi .. oysaki güzel anlamı da varmış 😅