Minnaksever dilaraRecep e devletten soyağacıma baktığımda çıkıyor çok eski ama MUŞMULA diye bir nenemiz varmış 🤣
Softlove dilaraRecep yosma eski türkçe bir isim ve anlamı çok güzel kadın demek. Hatta eski türk filmlerinde denk geliriz dikkat ettiniz mi bilmem. Yosmaya bak yosmaya diye laf atarlar. Tabi zamanla evrile evrile çirkin bir anlam kazandırmışlar.
Eelliiff1234 dilaraRecep başlıyorum hazır mısınız 😂 Hamsiye Gever Nokta Dahada varda unuttum bak şimdi 😂
Ayse0575 Eelliiff1234 ay nokta yengemin annesinin ismi 😂 kadın bi gün bi şeye içerlemişti zaten adımı da nokta koyup bitirmişler beni demişti unutamıyorum 😂
Mejsa Femay muhtemelen cinsiyeti hangisi ise tersini istiyorlardır erkeklerden sonra olan kıza döndü ya da artık çocuk olmasını istemeyince yeter koymaları gibi 😂
Hatceninblog dilaraRecep bi tanıdığımızın ismi Nokta duyunca şok geçirmiştim, Bakiye ve Şehri ismi de var onlar da tuhaf geliyor bana 😬😂
Gul76 dilaraRecep babamın amcasının kızının ismi salata ilk duyduğumda insnsmamistim salata ne Allah aşkına ne düşünerek konulmuş acaba 😀
SdTnhn dilaraRecep Yosma genç güzel çekici kadın demekmiş Bana yaşlı komşu teyzem kız yosma deyince kafamdan aşağı kaynar su dökülmüştü Teyze niye öyle söyledin deyince güzelsin maşallah dedi .. oysaki güzel anlamı da varmış 😅