startown dilaraRecep arkadaşımın annesinin ismi siyaset eltimğn ablasının ismi çimen🤷🏼♀️bir insn çocuğuna neden bu ismi koyar asla anlam veremiyorum 😵💫
mavibahar dilaraRecep Çalıştığım yerde kimliksiz işlem yapılmıyor. Bi kız geldi kimliğini aldım ismi “Dayana” yazıyor. Dedim anlamı ne? Babası Lady Diana yı çok seviyormuş. Ama nüfus müdürlüğünde nasıl okunuyorsa öyle yazmışlar. 🤷🏻♀️😕 Aslında kızın ismi Diana olacak ve “ Dayana” diye okunacak 🤣
mavibahar dilaraRecep çok şükür artık kağıda yazdırıyorlarmış. Eşim ilk bebeğimize kimlik çıkartmaya gittiğinde anlattı. Çok saçma geldi bana ama kağıda Çınar Ege yazdırdı adam dedi. Dedim ne güzel işte yanlış yazmamak için 🤷🏻♀️😁
Havvabektas dilaraRecep benim komşumun çocuğu adı horoz ilk duydum lakap diye düşündüm fakat adı horoz koymuşlar
Balgiller dilaraRecep hazırsanız söylüyorum ilk duyduğumda çok şaşırmıştım Kelleboz adamın adı buydu seslenicem çok garip geliyor kelleboz amca bi bakar mısın felan çok garip olmuştum
Balbebek012 dilaraRecep hangi birini saysam 😁😁 Maşallah Tamam Hazne Yosma Felek Bir de tuhaf soyisimler var üniversitede bir arkadaşımın soy adı Bulgur du. 😅
Miniginannesi2705 Bir arkadasimin kayınvalidesinin adı yosma duyunca baya gulmustuk 😅 Birde kıyma felek 😂 buda bir akrabamizin doğan son çocuğu .bbutun çocukları vefat edince sonuncusuna kıyma felek diye iki isim vermişler
Kubra5858124 dilaraRecep babamın arkadaşının adı Hamam idi. Hamamda doğmuş o yüzden bu adı koymuşlar 🤣
Liimon azracan20 Aslan ya da kurt koyunca ilginç gelmiyor ördek neden ilginç😅 hepsi hayvan bende tilki istiyorum😂 şaka
Yogurtlupilav dilaraRecep Geçende “Sücaaddin” diye biriyle toplantı yaptım. Adamın adına fikim dönmedi resmen, çok zorlandım .