dilaraRecep Havvabektas ya şaka gibi öyle bir çağdayız ki 50 kez düşünmeleri gerekiyor aslında eskiden konulmuş neyse hadi şimdi neden yaparlar bu kötülüğü çocuklarına anlamıyorum
Zeynepin_annesii dilaraRecep Kezban,Kibariye, Döne,döndü,dönmüş,duran,dursun,durmuş,satı,satılmış, kaya, Mahi, Nudiye, Okşan, Keleş, Yeter…. Çok yazarım.. insan çocuğuna bunu neden yapar bilmiyorum
dilaraRecep Zeynepin_annesii cidden ya benim babamın babasının adı da dursun babamında adı dursun dursun oğlu dursun artık dursunnnn 😂😢😂😂😂
myangelson dilaraRecep bizim orada birine rabiye diyorlar bende ismi Rabia da hani öyle diyorlar sanıyordum gerçekten adı rabiye miş 😂 artık kimliğe mi yanlış yazıldı bilmiyorum 😅
dilaraRecep myangelson ahahha Rabia diye düşünmüşlerdir söylerken rabiye demişlerdir öle oomultur ahahha
dilaraRecep ilayda_96 ahahha benimde ilkokulda boyum yaşıtlarıma göre uzundu zürafa diye dalga geçerler di aklıma geldi şimdi 😭
RiRi22 Tükezban 🥲 eşimin rahmetli babam eşinin ismiydi. Bi de Bankaciyken roket atar diye müşterimiz vardı soyadı atar😂 adam adı soyadinfan dolayi yurtdışına da cikamiyordu🤣🤣🤣 hatun ismi de çok değişik hatun hanım, sadece hanım koyanlarda var neyin kafası bu😂😂
Nilayy95 dilaraRecep gözlük alıyordum optikçide.yaşlı çift gelmişti adamın adı Bahar dı karısının adı da Bahar dı 😂 soyisimde aynı olunca kız reçeteleri karıştırmamak için baya çaba sarf etmişti 😂 gözlükleri karışmasın diye