Yakamozlu hllaltas25 ya bizi de yosma kızım diye severdi dedem Karadenizliyiz, Sakarya’ya taşınınca buralarda başka kullanıldığını gördüm şok oldum😅 Aslında güzel demekti…
ilayda_96 dilaraRecep arkadaşımın Anneannesinin Adı Zürafaydı her adını söylediğimde krize giriyordum 😁😁😁😁 Zürafa teyze 😂😂😂😂😂
dilaraRecep ilayda_96 ahahha benimde ilkokulda boyum yaşıtlarıma göre uzundu zürafa diye dalga geçerler di aklıma geldi şimdi 😭
Mucize19 Ftmnnr 😂ben de diyorum niye yazdığımı anlamadı bu kızlar meğer ben bir harfe yanlış basmışım 😂
Fundaaaaa dilaraRecep avm’de çalışan bir kızın adı messi’ydi babası çok seviyormuş 😂 ve kayınpederim ibazer ilk duyduğumda anlamamıştım 8 sene oldu daha hala biri sorunca 3-4. Söylemde düzgün söyleyebiliyorum 🤣🤣
Gizem1504 dilaraRecep çalışırken bir müşterimin annesinin adı mercimekti birde sokağımızda bir kadının adını emiş ti çocuk aklımla dalga geçerdim hep😂🤭
Aeell dilaraRecep ay esımın akrabalarının ısmı Cok acayip bahce, gomer,ıflettın,buna benzer bir cok ısım
dilaraRecep Havvabektas ya şaka gibi öyle bir çağdayız ki 50 kez düşünmeleri gerekiyor aslında eskiden konulmuş neyse hadi şimdi neden yaparlar bu kötülüğü çocuklarına anlamıyorum
Zeynepin_annesii dilaraRecep Kezban,Kibariye, Döne,döndü,dönmüş,duran,dursun,durmuş,satı,satılmış, kaya, Mahi, Nudiye, Okşan, Keleş, Yeter…. Çok yazarım.. insan çocuğuna bunu neden yapar bilmiyorum
dilaraRecep Zeynepin_annesii cidden ya benim babamın babasının adı da dursun babamında adı dursun dursun oğlu dursun artık dursunnnn 😂😢😂😂😂
myangelson dilaraRecep bizim orada birine rabiye diyorlar bende ismi Rabia da hani öyle diyorlar sanıyordum gerçekten adı rabiye miş 😂 artık kimliğe mi yanlış yazıldı bilmiyorum 😅
dilaraRecep myangelson ahahha Rabia diye düşünmüşlerdir söylerken rabiye demişlerdir öle oomultur ahahha