Balgiller dilaraRecep hazırsanız söylüyorum ilk duyduğumda çok şaşırmıştım Kelleboz adamın adı buydu seslenicem çok garip geliyor kelleboz amca bi bakar mısın felan çok garip olmuştum
Balbebek012 dilaraRecep hangi birini saysam 😁😁 Maşallah Tamam Hazne Yosma Felek Bir de tuhaf soyisimler var üniversitede bir arkadaşımın soy adı Bulgur du. 😅
Miniginannesi2705 Bir arkadasimin kayınvalidesinin adı yosma duyunca baya gulmustuk 😅 Birde kıyma felek 😂 buda bir akrabamizin doğan son çocuğu .bbutun çocukları vefat edince sonuncusuna kıyma felek diye iki isim vermişler
Kubra5858124 dilaraRecep babamın arkadaşının adı Hamam idi. Hamamda doğmuş o yüzden bu adı koymuşlar 🤣
Liimon azracan20 Aslan ya da kurt koyunca ilginç gelmiyor ördek neden ilginç😅 hepsi hayvan bende tilki istiyorum😂 şaka
Yogurtlupilav dilaraRecep Geçende “Sücaaddin” diye biriyle toplantı yaptım. Adamın adına fikim dönmedi resmen, çok zorlandım .
8mucizem8 dilaraRecep eşimin teyzesinin ismi de EŞE ananemin isminin adı da DÖNÜŞ bazen dalga geçerim u dönüşü diye😂
hllaltas25 Ayse0575 güzel aciklamissiniz bunun açıklaması ni annem yapmıştı unutmuşum kötü amaçla koyulmamis yani😊
Ayse0575 hllaltas25 işte güzel olan her şeyde kusur bulduğu için insanoğlu zamanla basit bir ismi bile çirkinleştirmişler. Ortamda bi yerde ananemin adını söyleyince herkes dönüp bön bön bakıyor ya da gülüyor😊
48lipastelboya dilaraRecep annemin arkadaşı bar bize de gelir gider ismi kıyafet birde akrabamız var teklifet ismi bu ikisi çok tuhafıma gidiyor