Beni bilen bilir burda konuştuğumuz arkadaşlar vardı ne zaman doğuracağız diye 😁 hamdolsun sabah 6:20 de oglumu kucagima aldim. darisi basiniza.
39+4 oğlum geldi🎈
hayathayal ayy hadi gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı da bize olsun 39+1 bitti bakalım biz ne zaman kavuşacağız 😊
hayathayal allah bağışlasın canım nasıl oldu doğumun anlatır mısın
hayathayal Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim bende bugun devlet catima falan bakmayinca gitdim ozelde eski doktoruma muayine oldum direk acikligima catima bakti 5 6 cm acikligin var dedi yarin dogum yapacagim hastaneye gidecem cerrahpasaya yatidimi yapsinlar
hayathayal ayy canım masallah allah analı babalı büyütsün 😘
hayathayal Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun 😊😊😊 darısı başımıza tüm 39-40-41 haftalıklar olarak 🙈
Selale_bati yarına kadar kalmaz doğum yaparsın 5 cm acıklıkla. Ard arda hemen acılıyomus cunku bı kac saat ıcınde 8 cm olursa napıcan neden yarını beklıyosun
hayathayal nasıl oldu doğumunuz birden sancınız mı başladı yoksa yalancı sancılar cektınız mı.
secilertu darisi sana canim😍
Selale_bati o.masallah cok iyi
Mrveglmez ama sancim yokki sancisiz dogum olurmu???
Selale_bati suni sancı verirler kendi sanciniz yoksa
Endegerlimoglum iste sancim olmadigi icin acilma olsada dogurmam zaten gripim diye atesim var fenalasirsam biradan gidecez hasta eye
Selale_bati mutlaka git nolur nolmaz hastanede beklersin en azından takip ederler
Selale_bati vala benım arkadasım sancılarını anlamıyomus gittiğinde aynı senın gıbı acıklıgı varmıs o gece doğum yaptı kımı az hıssedıyomus son dakıkada ıkınma sancın gelebılır o yuzden dedım bu kadar acıklıkla nasıl bıraktılar dıye. Ikı cm fılan olsa neyse.