Egegayk Gerbuce ovülasyon testimi adet sonrası başladım kullanmaya daha sonra ilk kullandığımda pembeydi açık renkti yani sonra o pembe koyulaştı ve 3 gün sonra tekrar eski haline döndü
Blackkk Sevgiiss bende 2 gin önce çift çizgiyi gördüm ama sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonra ki günü değerlendirebildim o yüzden pek ümidim yok
Sevgiiss Ada25052025 ben 3 sene önce yapmıştım iki gün pikti 3. Gün çatladı ama testlerim o kadar netti ki pik ve çatlama kesin tutacak dedim Allah’ın işi tuttu işte
Ada25052025 Sevgiiss Evet canım bugun biraz silikleşmeye basladı diye öyle dedim🙈 ay hadi bakalım inşallah ya 🙏🏻 çatlamadan sonra ovülasyona devam etmiyorum değil mi🙈 sıktı artık biraz 😅
Sevgiiss Ada25052025 yok canım ben etmemiştim . Şimdi baktımda testlerim fotoğrafı duruyor 16 17 pik 18 çatlama olmuş
Ada25052025 Sevgiiss ay evet benimde suan böyle insallah silinsinde artık bitireyim bende 19 gündür yapıyorum yarında 20 gün olacak🙈 ilk günü mü baz alıyoruz 2. Günü mü baz alıyoruz pik olarak🙈
Sevgiiss Ada25052025 iki günde pik canım. Ben çatladığı gün 18. Günden tam 9 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim