Sevgiiss zlemceylan ben koyulaşıyor silikleşiyor diyince anlamı yok dedi 😄 gerçi testi önermiyorum gereksiz dedi 😄
Ada25052025 Sevgiiss zlemceylan ![](https://) Kızlar bugun çatlama olmus mu sizce sanki düne göre rengi açılmış gibi bugun aksama çatlar mı aksam tekrsr test yapayım 🙈
Sevgiiss Ada25052025 benimde o günlere denk gelecek gibi. Çok korktum benim yumurtlarım büyümüyor diye büyüyormuş 😄
Egegayk Gerbuce ovülasyon testimi adet sonrası başladım kullanmaya daha sonra ilk kullandığımda pembeydi açık renkti yani sonra o pembe koyulaştı ve 3 gün sonra tekrar eski haline döndü
Blackkk Sevgiiss bende 2 gin önce çift çizgiyi gördüm ama sadece çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonra ki günü değerlendirebildim o yüzden pek ümidim yok
Sevgiiss Ada25052025 ben 3 sene önce yapmıştım iki gün pikti 3. Gün çatladı ama testlerim o kadar netti ki pik ve çatlama kesin tutacak dedim Allah’ın işi tuttu işte
Ada25052025 Sevgiiss Evet canım bugun biraz silikleşmeye basladı diye öyle dedim🙈 ay hadi bakalım inşallah ya 🙏🏻 çatlamadan sonra ovülasyona devam etmiyorum değil mi🙈 sıktı artık biraz 😅