Egegayk Sevgiiss geçen kan verdim daha çıkmadı sonuç Yarın sonuçlarımı öğrenecem ve tekrar kan vericem
eliff__ Kzlar merhaba bsii soracamm sizlere duphaston ilacı bebeğin rahme tutunmasınami yardımcı oluyor benim bildiğim adet söktürücü değilmi lütfen kullanan yardımcı olabilirmi bendede var acaba kullansammi yoksa sizce
Egegayk @Sevgiiss @zlemceylan @Marshmellom Kızlarrrr keseyiiii gördüm bugün betam 763’tüü🥰🥰🥰minnacık bir nokta gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
zlemceylan Egegayk ayy benim ki gibi olmuş benim de beta 912 de görmüştük küçücük bir şeydi bugün bende kontrole gittim gördüm daha iyi şekilde gördük 🥰
Ada25052025 Egegayk zlemceylan Yaa çook sevindim ikinizin adınada😍 inşallah canım benim🙏🏻🤍 @Sevgiiss canıım bugun kaçıncı günün test yaptıın mıı
Egegayk zlemceylan hayırlısı olsun inşallah canım benim 5 haftalık dedi herhangi bir mide bulantısını vs bişey yok normal mi
Ada25052025 zlemceylan evet canım aldım bugun geldi hatta suan demledim içiyorum 😀 bugun reglimin 4.Günü ne zamana kadar içsem acaba
Ada25052025 Marshmellom evet canım günde 2 fincan öneriliyor genelde ama ne zamana kadar içsem bilemedim zlemceylan Bu ay ovülasyon yapmayacağım canım adetim bittikten 2-3 gün sonra bıraksam mı acaba
Marshmellom Ada25052025 ben bir ay danışmanlık almıştım 1 ay boyunca hep içirdi ama siz 2 hafta içip bir hafta ara verin.şöyle bir yazı okumuştum hiç bir bitki çayı iki hafta dan fazla içilmezmiş.mutlaka 1 hafta ara verilmesi lazımmış canım
zlemceylan Ada25052025 yok canım bırakmayacaksın onu bırakırsan bir işe pek yaramaz düzenli olarak iç