maviskokiz zlemceylan canım çatlam-nın 7. günü sen kaç gün sonra test yapmıştın 16 yumurtlamaydı 17 de 18 çatlamaydı
zlemceylan maviskokiz çatlamadan 9 gün sonraydı ama belli olmayabiliyor canım bazen 12 gün kadar bence beklemek lazım
Ebru567- zlemceylan bu ay beklicez artık biz dişlerim çok kötüydü kırılan falan vardı bu ay onları yaptırıyorum aralıkta denicem tekrar Allah nasip ederse başak burcu olur ya nasip Allah bilir
Sevgiiss Egegayk aynen kuzum negatif . Oğlumda ilk aydan hamile kalmıştım. Şimdi 3. Ay yine olmadı niye olmuyor bilmiyorum. Tabi isyan etmiyorum çok şükür bir evladım var , yıllarca bekleyenler var ama insan her ay ümitleniyor tabi
Egegayk Sevgiiss hayırlısı olsun inşallah vardır bir hayır canım allah büyüktür burda deli gibi yazıp çiziyordum çok istiyordum ama kafadan silince gerçekten oluypr akışına bırakmak lazım mış
Sevgiiss Egegayk aynen canım birazda eşim etkiledi. Nasıl olmaz ya test yanlıştır diyor 😄 yine şükrediyorum tabi her şeyin zamanı vardır oğlum küçük zaten acelesi yok aslında hayırlısını versin Allah. Sen tekrar kan verdin mi kaç çıktı
Egegayk Sevgiiss geçen kan verdim daha çıkmadı sonuç Yarın sonuçlarımı öğrenecem ve tekrar kan vericem
MCandan Kızlaarr pik olmuş mu sizceee aynı koyulukta değil diye emin olamadım ama bugün silikleşti iyice https://hizliresim.com/de8hw7p
eliff__ Kzlar merhaba bsii soracamm sizlere duphaston ilacı bebeğin rahme tutunmasınami yardımcı oluyor benim bildiğim adet söktürücü değilmi lütfen kullanan yardımcı olabilirmi bendede var acaba kullansammi yoksa sizce
Egegayk @Sevgiiss @zlemceylan @Marshmellom Kızlarrrr keseyiiii gördüm bugün betam 763’tüü🥰🥰🥰minnacık bir nokta gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
zlemceylan Egegayk ayy benim ki gibi olmuş benim de beta 912 de görmüştük küçücük bir şeydi bugün bende kontrole gittim gördüm daha iyi şekilde gördük 🥰
Ada25052025 Egegayk zlemceylan Yaa çook sevindim ikinizin adınada😍 inşallah canım benim🙏🏻🤍 @Sevgiiss canıım bugun kaçıncı günün test yaptıın mıı