zlemceylan Egegayk yok şu an mide bulantım yok da gece bel ağrısı oldu şu an iyiyim şükür 🙏🏼 sende var mı peki
Sevgiiss Egegayk ben oğlumda hiç görmedim . Bence görmemen daha iyi lekelenme olursa korkarsın boş yere ☺️
zlemceylan Sevgiiss canım buna bakma koyulaşma olmasına direk gebelik testi yap sonradan koyulaşmaya başlıyor çünkü ovulasyon testi
Egegayk zlemceylan ben de bek ağrısı ve sağ tarafımda oynama oluyor sanki kasığıma iğne batma hissi oluyor ayrıca sanki karnımda şişkinlik hissi var gibi normal mi bu süreç
Mimoxacice Pik olduğu zaman gün arayla mı her gün mü değerlendirilmeli? Ve çatlaması için havuc yenilmeli mi? Ben bugun pik gördüm gecen ay4 5 gün pik kalmıatı ondan soruyorum
zlemceylan Mimoxacice çatlaması için havuç tüketebilirsiniz ilişki açısından her gün veya gün aşırı size kalmış biz gün aşırı değerlendirdik. Bu ay hamileyim 🥰
zlemceylan Mimoxacice teşekkür ederimm amin inşallaahh canım benim isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah ❤️
Ada25052025 Sevgiiss canım geçen gün benimde koyuydu sonra ki 2 gün silikleşti anlamadım bende suan silik çizgi var bende de ama gebelik öğrenende varmıs