zlemceylan Mimoxacice teşekkür ederimm amin inşallaahh canım benim isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah ❤️
Ada25052025 Sevgiiss canım geçen gün benimde koyuydu sonra ki 2 gün silikleşti anlamadım bende suan silik çizgi var bende de ama gebelik öğrenende varmıs
Egegayk zlemceylan evet evet sorma ya çok pis ağrı var neyseki yarın doktora. Gidicem şşmdiden kntrıollere falan başlmama lazım
Egegayk zlemceylan zlemceylan acile gitmiştim sonuçlarımı aldım gebelik var dediler kadın doğuma git dedi randevum yarın saat 2 de
Egegayk zlemceylan yok canım karıştırdın sanırım ben bugün gittim doktora son adet tarihiöin ilk başlangıç tarihini istedi söyledim 3 haftalık dedi. Keseyi de bugğn görmedik kalınlaşma var ama dedi rahimde bu normal bir süreç mi
Sevgiiss @zlemceylan @Ada25052025 kızlar sabah test yaptım negatif geldi erken mi oldu ya çatlamadan sonra 8. Gün bugün
Nursotu Ada25052025 aa benimde böyle ya ara ara vuruyor sanki adet olacakmışım gibi diye yorumluyordum hep çünkü yumurtalara ve çatlatma olali daha iki gün oldu bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum
Ada25052025 Sevgiiss bende dün yaptım sabah negatifti bugun yine mi yapsam diyorum 😀 2 tane gebelik testi var elimde birini bugun birini pzt olabilir ya da direkt kan mı versem🙈