Flowermom0 Hanmoncel kahve iç cnm girmeden ultrasyına. Kıpır kıpır oluyor ozmn. 21 e kadar bekledik biz . Ancak gösterdi hanımefendi
Hanmoncel Deryakil bılmem Devlet hastanesine gidiyorum söylemiyorlar pek hıc özele gıtmedim daha oraya gıtsem söylerlerdi kesın
gamzebngaa_dmr Abc_ABC 18+4 haftalık olduk ya mart sonu ya Nisan başı olacak doğumum ama umarım bayram arefesine denk gelmez 🥹
gamzebngaa_dmr Deryakil benim 3. gebeliğim ben 16 haftadan beri hissediyorum hatta artık dışardan bile belli oluyor şuan 18+4 haftalık olduk😍
Deryakil gamzebngaa_dmr benimde ilk bende 16 da ilk hareketini hissettim çok minik bir dokunuş bırakıyordu günde 1-2 günde bir zamanla arttı
gamzebngaa_dmr Deryakil çok güzel bir duygu benim 3. bebeğim ama inanın sanki ilk bebeğimmiş gibi heyecanla bekliyorum her tekme attığında içim kıpır kıpır oluyor 😍🥹
Nesonunbeybi Hanmoncel 11. Haftada kabak gibi açıktı valla ama kimi açmıyor işte fetal DNA da yaptırdık gerçi göstermese de biliyor oluyorduk 🫶🏻
Hanmoncel Deryakil bilmem soylemedı ıkılı test yaptırdım yıne söylemediler neyse artık renkli Doppler yaptırcaz net çıkar o zamana
Yeniannetugce ozgmom Aa aynıyız sizinle inşallah sağlıklıdır bebişler her şey yolundadır 🤲🏻 cinsiyetiniz ne ☺️