Beyazmelekkk Bebisiminannesii ama sizinle aynıyız . Doğum ne zaman gözüküyor sizin ? Cinsiyetiniz ne ? Hazırlık başladınız mı bu arada ben daha hicbisey almadim
Tugceaker Abc_ABC 23 haftalığız mart 2 görünüyor cinsiyetimiz erkek ve cuma günü kontrolümüz var inşallah
Yeniannetugce Emoji ayrıntılı ultrasona gittiniz mi? Ben cumartesi günü gideceğim tam 21 haftalık oluyor cumartesi günü acaba erken mi diye düşündüm.
Ecem46 Busehazal2303 merhaba bende 22 oldum bugün ama doğum nisan başı gösteriyor fakat buradaki yorumlarda 18. Hafta olanlar bile mart demiş nasıl mümkün olabilir?
gamzebngaa_dmr Deryakil benim 3. gebeliğim ben 16 haftadan beri hissediyorum hatta artık dışardan bile belli oluyor şuan 18+4 haftalık olduk😍
Hanmoncel Nesonunbeybi 18+6 olup cinsiyet öğrenemeyen bı bızmıyız acaba ya bı türlü demiyoroar soruyorum göstermiyo kapalı dıyor
Flowermom0 Hanmoncel kahve iç cnm girmeden ultrasyına. Kıpır kıpır oluyor ozmn. 21 e kadar bekledik biz . Ancak gösterdi hanımefendi
Nesonunbeybi Hanmoncel 11. Haftada kabak gibi açıktı valla ama kimi açmıyor işte fetal DNA da yaptırdık gerçi göstermese de biliyor oluyorduk 🫶🏻
perikizmom_ Hanmoncel benim kizimda gostermedi 17.haftaya kadar devlette Doktorumdan rica ettim ikinci defa baktik 5 dk uğraştı ama kahve çikolata içip gitmistim ona rağmen kızlar biraz zor gösteriyor galiba 🌸✨ inşallah gosterir sizinki de 💮
Yeniannetugce ozgmom Aa aynıyız sizinle inşallah sağlıklıdır bebişler her şey yolundadır 🤲🏻 cinsiyetiniz ne ☺️