perikizmom_ Hanmoncel benim kizimda gostermedi 17.haftaya kadar devlette Doktorumdan rica ettim ikinci defa baktik 5 dk uğraştı ama kahve çikolata içip gitmistim ona rağmen kızlar biraz zor gösteriyor galiba 🌸✨ inşallah gosterir sizinki de 💮
Hanmoncel perikizmom_ inşallah canm teşekkür ederim ıkı hafta sonra özele gidicem renkli ultrasyon ıcın orda ogrenırım inşallah
Ecem46 Busehazal2303 merhaba bende 22 oldum bugün ama doğum nisan başı gösteriyor fakat buradaki yorumlarda 18. Hafta olanlar bile mart demiş nasıl mümkün olabilir?
Busehazal2303 Ecem46 benim 26+4 doğum 12 Mart gösteriyor canım seninkide muhtemelen Martin sonlarina doğru olur 💖
Ecem46 Abc_ABC merhaba bende 22 oldum bugün ama doğum nisan başı gösteriyor fakat buradaki yorumlarda 18. Hafta olanlar bile mart demiş nasıl mümkün olabilir?
myangelson Ecem46 post 1 ay önce açılmış 18 haftalık yazan kişiler de 1 ay önce yazmış yani şuan muhtemelen 22 23 vs haftalardalar 😊
myangelson Ecem46 sizin tahmini doğum Nisan gözüküyorsa eğer, o yazan kişilerin sezaryen olacaklarsa o yüzden de diyor olabilirler benim mesela tahmini doğum 19 Mart gözüküyor ama sezaryen olacağım için Mart başı olabilir diyorum 😊
Ecem46 myangelson benim bugün 22 +0 tahmini doğum 13 Nisan görünüyor ama bende Sezeryan olacam kaçta olur 🤭
myangelson Ecem46 38 gibi alınırsa 2 hafta falan oynar arada sizin de Mart sonu gibi olma ihtimali var 😊